Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 32 recepten
Ingrediënten 2 rode paprika's 1 ui 2 tenen knoflook 1 gedroogde chilipeper (chille) 3 eetlepels olijfolie 1 blik gepelde tomaten (400 g) 1 dl droge witte[...]
Bron: ah.nlKip in rode wijn is wel bekend maar in witte wijn zie je niet zo vaak. Het leek me wel een beetje voorjaarsrecept dus helemaal voor deze tijd. En ook[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlMijn ideale kerstdiner is met rollade als hoofdgerecht. Omdat het zo lekker is natuurlijk, maar ook gevoed door sentiment omdat mijn moeder het ook graag op[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlWeer zo'n lekker recept de Hairy Bikers: Chicken Provencal. Een slank recept, maar boordevol smaak. Serveer met witte rijst en een salade en je waant je in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlUitdagingen. Daar hou ik van. Op àlle vlak. Sportief verleg ik al eens mijn grenzen (marathons lopen, de Mont Ventoux opfietsen,...) én ook in de keuken ga ik[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beMijn ideale kerstdiner is met rollade als hoofdgerecht. Omdat het zo lekker is natuurlijk, maar ook gevoed door sentiment omdat mijn moeder het ook graag op[...]
Bron: smaakboutique.blogspot.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlEen lamsrack is een stuk vlees van de rug van een lam, waar de rib-been botjes er nog ingelaten zijn. Een lamsrack wordt in één stuk gebraden, daarna worden de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlDit recept van kipfilet in romige witte wijnsaus komt uit een hele oude Allerhande. Ik maakte het vroeger vaak klaar bij feestelijke etentjes, zoals het[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo varkenshaas Verse rozemarijn (ongeveer 25 cm) 4 el olijfolie 8 el droge witte wijn 4 el rode balsamico Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlBenodigdheden: 500 gr. rundvlees 2 grote uien 1 bakje champignons 1 grote winterwortel 2 eetlepels olijfolie 2 eetlepels witte tarwebloem 1 kl. blikje[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlCinematologisch loop ik altijd dramatisch achter. Dus terwijl elke foodblogger al vorig jaar met dit recept op de proppen kwam, in navolging van de foodie-film[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl