Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Het voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDit recept heb ik van mijn schoonzus gekregen die een echte liefhebber is van knoflook. Je schrikt misschien van de hoeveelheid teentjes die erin gaan maar[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlVerrassend lekker en het deeg wordt extra kruidig door de rozemarijn. Ingredienten : deeg: 190 gram bloem 95 gram ijskoude roomboter, in blokjes 85 gram[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlGehaktballetjes zijn in Spanje een gekende tapa, maar worden ook als hoofdgerecht geserveerd. Meestal in een tomatensaus, of een saus op basis van amandelen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDit is eigenlijk een nietszeggende foto: aardappelpuree met iets eronder. Of eigenlijk: erdoor. De aardappelpuree had namelijk het grootste gedeelte van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDeze biefstuk stond afgelopen zondag op het menu. Heerlijk met geroosterde worteltjes en gepofte aardappels . 2 biefstukken 175 gr sjalotten, gepeld en in[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl3 takjes rozemarijn 1 rode peper 150 ml olijfolie 250 gr biefstuk 1 teen knoflook, fijngesneden Doe 2 takjes rozemarijn in een flesje of schaaltje. Snijd de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet bramenseizoen is aangebroken. Het is even uitkijken voor de stekelige takken van de struik, maar de opbrengst is geweldig. Heerlijk groot en zoet zijn ze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg konijndelen (bouten) 2 rode uien, gesnipperd 2 tenen knoflook, eventueel meer 1 blik gepelde tomaten 150 ml rode wijn 150 ml fond (kalf[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo varkenshaas Verse rozemarijn (ongeveer 25 cm) 4 el olijfolie 8 el droge witte wijn 4 el rode balsamico Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVlam in de pan! Voor het eerst in mijn leven kreeg ik een flinke steekvlam toen ik aan het koken was. Dat was schrikken! En ik weet eigenlijk nog steeds niet[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlBocconcini di maiale Ingrediënten: 350 g varkensfiletlapjes 50 g rozijnen 50 g lenteui 30 g (taggiasca-)olijven, ontpit rode paprika knoflook rozemarijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOk, de feestdagen liggen alweer veer achter ons, maar dat is geen enkele reden om jezelf niet te trakteren op dit heerlijke gerecht. En misschien is het ook[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlTen eerste: excuus voor de lelijke foto. Sinds de wintertijd is ingegaan is he t foto's maken een stuk moeilijker vanwege het licht. Dat wordt dus weer mijn[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nl