Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Het is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHainanese kip rijst (Hainanese chicken rice) is een populair kipgerecht uit Singapore en Maleisië. Dit heb ik voor 't eerst gegeten in het Maleisisch[...]
Bron: rainiesfood.blogspot.nlBoeuf Bourgignon is een Frans stoofgerecht dat altijd rundvlees en rode wijn bevat. Boeuf is immers rundvlees in he t Frans . Het heeft ook altijd spek of[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDoor de marinade krijgen deze runderspiesen een oosters tintje. Ik heb er ditmaal bewust voor gekozen om het niet te pittig te maken, maar als je van scherp[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIk weet zeker dat veel mensen deze zoetzure en klein beetje pikante kip heel lekker vinden. Ingrediënten: 1 kip of kipdelen 1 kleine ui 1 kleine tomaat 2 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze aten we met oud en nieuw als hapje. Ik heb minipannetjes en per persoon maakte ik een pannetje klaar. Ook lekker met pasta of rijst om een hoofdmaaltijd[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlWat doe je als je een enorme to do lijst hebt en toch lekker wilt eten? Juist, je zet de slowcooker aan het werk. Dat is precies wat ik vandaag gedaan heb, en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlKnopkruid is een kruid dat je bijna overal in het wild tegenkomt, ook in de moestuin waar ik mede gebruik van maak. Ja, ik geef het toe, ik heb een beetje[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 500 g. speklappen, zonder zwoerd 2 fijngesneden sjalotten sap van 1 citroen 1 fijngesneden teentje knoflook versgemalen peper en zout[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 400 gr kipfilet (in blokjes) 1 zakje kruiden/specerijenmix voor nasi goreng (in warm water geweld, Conimex) 2+2 el arachide olie 1 Spaans[...]
Bron: smulweb.nl