Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Op de perzik en pijnboompitten na, komen alle ingrediënten vandaag uit Baambrugge. De groenten en kruiden uit eigen tuin en het kalfsvlees komt van de[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl400 gram kipfilet, 150 gram katenspek, 4 preien, blik peren, crème fraîche, oregano en tijm, zout en peper en pasta Snij alle ingrediënten in 'hap klare'[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg doorregen runderlappen, op kamertemperatuur 1 eetlepel milde paprikapoeder vergemalen zwarte peper 3 eetlepels olijfolie 1 teen knofl[...]
Bron: smulweb.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKies kwaliteit Naar mijn idee hoef je niet iedere dag vlees te eten. Ik vind het altijd een uitdaging om een lekker maaltje te koken op basis van groenten.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit stoofpotje uit de Allerhande stond gisterenochtend lekker te pruttelen, zodat het in de avond alleen nog maar opgewarmd hoefde te worden. Een stoofpotje[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWeer een recept uit de nieuwste Delicious. Dit keer geen herfstrecept, maar een recept van Jamie Oliver. Altijd goed, zullen we maar zeggen. 2 à 3 verse[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlWat doe je als je een enorme to do lijst hebt en toch lekker wilt eten? Juist, je zet de slowcooker aan het werk. Dat is precies wat ik vandaag gedaan heb, en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlKip en pasta horen bij mij bij de favorieten en als je het in een recept kan combineren is het helemaal perfect. Ik zag het recept bij dagelijkse kost en het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlI Meestal worden lamskoteletjes gegrild en bestreken met olijfolie, knoflook en tijm. Maar deze, anderhalf uur gegaard in de oven, zijn ook lekker en heerlijk[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEnige tijd geleden stuurde onze vriend Peter een recept naar mij op, speciaal voor Marsepein en dat wordt bijzonder gewaardeerd. Ik beloofde hem dat ik het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beWeer een recept uit de nieuwste Delicious. Dit keer geen herfstrecept, maar een recept van Jamie Oliver. Altijd goed, zullen we maar zeggen. 2 à 3 verse[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl