Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Varkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 2 Fazanten (hen) 4 sneetjes witbrood zonder korst 4 handappels. 1 Limoen 12 Plakken dorregen bacon 300 ml droge, witte wijn 6 takjes thijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo varkenshaas Verse rozemarijn (ongeveer 25 cm) 4 el olijfolie 8 el droge witte wijn 4 el rode balsamico Vers gemalen zwarte peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 ongepaneerde varkensschnitzels (150 g per stuk) of varkensoesters peper en zout, versgemalen 4 plakken Parmaham, niet te dun gesneden 8[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 250 ml water 150 ml droge witte wijn 50 ml wijnazijn 2 uien, gesnipperd 2 wortels, in reepjes gesneden zout en versgemalen peper[...]
Bron: allrecipes.nlVandaag is het onze trouwdag, dus wat uitgebreider gekookt dan op een normale woensdag. We begonnen met een bietentaartje , vervolgens deze biefstuk en als[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlFazant met Zuurkool Een echte klassieker onder de wildgerechten Nu ben ik zelf niet zo`n grote wild liefhebber Maar dit recept is wel een uitzondering.... Dus[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDit recept gaat al jaren mee! Het maakt een schnitzel net dat beetje meer af :-). Ik heb het recept ooit eens op smulweb gevonden, en het was hier onmiddellijk[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlIngrediënten 1 sneetje witbrood (korsten verwijderd) 4 eetlepels melk 500 g half-om-halfgehakt 1 ei 2 Taggia-olijven (fijngehakt) 75 g grano padano[...]
Bron: ah.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlVorig jaar ging ik met Pasen (met nog 10 vrienden) een weekendje weg en nam ik een hele (zelfgemaakte) Indische rijsttafel mee. Dat was erg lekker, maar ook[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDe toekomst voorspellen, het klinkt als een sprookje, een glazen bol. De een gelooft er heilig in, de ander durft niet verder te denken dan morgen. Maar hoe[...]
Bron: kidsfoodies.blogspot.nlGoedenavond! Vanavond at ik kipfilet met gorgonzolasaus, aardappeltjes en sla. Inspired by my siss! En de gorgonzolasaus was echt perrrrrrfect gelukt woehoe![...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl