Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 385 recepten
Marinadetijd ca. 8 uur Ingrediënten voor 4 pers: 4 kalkoenfilets/schnitzels (500 g) 3 artisjokken (uit de diepvries - Turkse winkel) 1 sjalot[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties: 4 400 gr dunne runderreepjes 300 gr champignons 250 gr peultjes 250 gr sperziebonen, gedopt 250 gr aspergepunten 50 ml sojasaus 50[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 kipfilets 75 g geraspte oude kaas (of grana padano) 2 beschuiten (verkruimeld) 2 eieren 4 eetlepels olijfolie zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen - 500 g rundergehakt - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1/2 theel. zout - 1 eetl. abrikozenjam - handjevol rozijnen - 1 eetl. azijn of[...]
Bron: smulweb.nlHet leuke van (kleine) boeren campinkjes, is dat ze er vaak ook boerderijproducten verkopen, zoals bijvoorbeeld heerlijke (geiten)kaasjes, wijn en lekkere[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1/2 theelepel zout 1 eetlepel gemalen komijn 1 eetlepel korianderpoeder 3 teentjes knoflook, geperst 2 eetlepels olijfolie,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 bakje kerstomaatjes, gehalveerd 1 teen knoflook, fijngesneden 60 gr olijven, ontpit en gesneden 2 eetlepels extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 125 g pistachenoten 6 sneetjes oud witbrood 2 bakjes zongedroogde tomatentapenade (a 100 g) 2 grote stukken varkensfricandeau (a 500 g) zout[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kipfilets 1 doos champignons olijfolie 2/3 kop groente bouillon een paar takjes (verse) rozemarijn 400 gram gemengde groenten b.v. paprika[...]
Bron: smulweb.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLamskoteletjes met salie en citroen, lekker alternatief voor het bekende peterselie-knoflookmengsel. Ingrediënten : Lamskoteletjes 1 grote citroen olijfolie[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is toch nog geen winter! De stoofpot van vandaag doet misschien wat winters aan….. en dat met de mooie dagen die voor ons liggen! Maar we glijden zo[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlKipfilet gevuld met worstje naar recept van RAI Uno La prova del cuoco Van de vorige week had ik nog 2 ongebakken worstjes over. Deze heb ik gebruikt voor de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 4 knoflookstengels 4 varkensschnitzels 6 ansjovisfilets (uitgelekt) olijfolie om te bestrijken 1 blikje tonijn naturel ((185 g), uitgelekt)[...]
Bron: ah.nlCurry... Nog geen 10 jaar geleden zou ik bij dit woord gedacht hebben aan 'currysaus', de saus die je bij de snackbar over je frikadel speciaal krijgt...[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 1 ei 1 teen knoflook 148 g zongedroogde tomaten (pot à 295 g) 500 g rundergehakt 2 el paneermeel 2 tl gedroogde Italiaanse kruiden 3 el[...]
Bron: ah.nlEen lekker mals stukje vlees daar zeg ik geen neen tegen. Toen ik het nieuwe magazine van Delhaize in handen kreeg, begon ik dan ook spontaan te watertanden[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 6 eendenborstfilets 1 handsinaasappel 4 eetlepels olijfolie (Spaanse) 1 grote zoete ui (fijngesnipperd) ½ blik tomatenblokjes (a 400 g)[...]
Bron: ah.nlDe post van mossels viel gisteren blijkbaar in de smaak, heb ze dan maar nog eens op die manier gegeten! Maar vandaag gaan we een kalkoenlapje te lijf met[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlDe dag begon gisteren met regen, maar 's-avonds hebben we in de zon van een heerlijk driegangenmenu kunnen genieten. Het hoofdgerecht bestond uit deze[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet is weldra Pasen, tijd voor de traditionele lamsbout. Samen met deze lekkere patatjes en het mooie groentemandje zal dit gerecht op zijn paasbest staan op[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beRollade is niet iets wat ik wekelijks op tafel zet omdat het vaak toch wat meer tijd kost om het te bereiden. Daar staat dan wel tegenover dat je haar helemaal[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl4 rode uien (in vieren of in achten al ze groot zijn), 2 el bruine basterdsuiker, 1/2 tl rode chilivlokken, zeezout, zwarte peper, 2 el olijfolie, 2 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com