Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 54 recepten
gegeten op 14 november 1 blikje kekererwten, 400 gram shoarmavlees, 2 uien, 1 blik tomaten, 3 el olie, 2 tl paprikapoeder, 1 tl gemberpoeder, zwarte peper, 6[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comSalades zijn erg lekker op brood, toastje of door een salade. Maar in kant en klare salades zit tegenwoordig een indrukwekkende lijst van ingrediënten. Behalve[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlvoor 4 personen 4 Ierse biefstukken sap en rasp van 1 sinaasappel versgemalen zwarte peper 5 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 300 g risottorijst 750 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg doorregen runderlappen, op kamertemperatuur 1 eetlepel milde paprikapoeder vergemalen zwarte peper 3 eetlepels olijfolie 1 teen knofl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 (australische )struisvogel biefstukken 2 uien gepeld en in ringen gesneden 12 (australische )gamba's (darmkanaal verwijderen )[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 2 halve kipfilets 1 ei 4 plakjes ananas (vers of uit blik) 2 eetlepels paneermeel 1 eetlepel bloem 1 eetlepel Maggi 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 Fazanten (hen) 4 sneetjes witbrood zonder korst 4 handappels. 1 Limoen 12 Plakken dorregen bacon 300 ml droge, witte wijn 6 takjes thijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sneetje oud witbrood 1 zakje verse peterselie (30 g) 1/2 zakje verse bieslook (a 25 g) 75 g verse roomkaas 2 eetlepels mosterd zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comAgnello u verdètte per la Pasquètte Lam gecombineerd met ei en lentegroenten is het traditionele tweede Paasdag - Pasquetta - recept uit Bari in Puglia.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn de categorie "Maaltijden van Derden" vind ik de pakjes en zakjes van Patak lekker. Indiaas dus. Ik maakte de tikka masala met yoghurt. We aten er gele[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.comvoor 4 personen 2 schaaltjes Boeuf Bourguignon (à 275 g) 2 zakken minikrieltjes (à 450 g) 2 pakken rode kool met appel (diepvries à 450[...]
Bron: smulweb.nlIn de voorjaarsvakantie hadden we ongepaneerde schnitzels meegenomen naar een vakantiehuisje in Domburg. Toen we de voorbereidingen gingen treffen voor het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVarkensschnitzel met pikant-zurige saus Heel wat anders dan ein Schnitzel mit Pommes Ingrediënten : 4 lapjes varkenslende of schnitzels à 150 gr 1 lente-ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 4 varkensfiletlapjes (schaal ca. 450 g) 3 eetlepels geraspte mierikswortel (potje a 140 g) 4 eetlepels yogonaise 6 eetlepels boter of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 sneetjes witbrood 1 citroen 3 eieren 15 g platte peterselie 500 g ricotta (verse kaas) 1 kalkoen (ca. 2.5 kg, op kamertemperatuur) 100 g[...]
Bron: ah.nlNeen, geen kreeft, kaviaar of kwartel op deze 1e dag van het jaar ten huize Hap & Tap, maar een lekker konijntje met bruin bier. Mijn vader is er 91 en[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be