Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 29 recepten
Ingrediënten ½ pakje tomato frito (tomaten basissaus) 4 gedroogde chilipepertjes (verkruimeld) 3 eetlepels geroosterde sesamzaadjes 1 zakje blanke[...]
Bron: ah.nlIk heb jullie al eens eerder verteld over het gouden duo, varkensvlees en appel. Zo ook dus varkenshaas met deze vrucht. Dit keer had ik de varkenshaas met[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlEen broodje hamburger kent iedereen... Maar wat als je van hamburgers houdt en niet van brood? Natuurlijk lust ik ook best een los hamburgertje, maar deze[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze beenham maak ik vaak klaar. Als er thuis gasten komen eten, met de feestdagen of gewoon omdat het "zo-lekker-is".Ik gebruik voor de saus een zakje, omdat[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlWat is dit lekker zeg! mmmmm...ben niet zo'n fan van gehaktballen, maar zo lust ik ze graag. Het orignele recept komt uit het blaadje Boodschappen, maar ik[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlTikka masala is een westerse versie van een oorspronkelijk pittig Indiaas gerecht dat bestaat uit gemarineerd vlees, vis of groente dat vervolgens gebakken of[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comGehaktballetjes zijn in Spanje een gekende tapa, maar worden ook als hoofdgerecht geserveerd. Meestal in een tomatensaus, of een saus op basis van amandelen.[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beIngrediënten Porties: 4 400 gr dunne runderreepjes 300 gr champignons 250 gr peultjes 250 gr sperziebonen, gedopt 250 gr aspergepunten 50 ml sojasaus 50[...]
Bron: allrecipes.nlEen Indiase curry, alles in één pan, daar ben ik dol op. In een kwartier heb je alles in je pot, waarna je die laat verdwijnen in de oven. Jaarlijks brengen[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlWeet je wat ik nu zo leuk vind aan Facebook ? Daar ontstaat echt een soort van puur en lekker leven familie, heel gezellig. Iedereen liked, deelt en vraagt er[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlMaanden geleden beloofde ik het recept van de onvolprezen ‘adukibonen burgers’. Een goed, lekker en voedzaam recept van vegetarische burgers. Mijn[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl*Ingrediënten 1 hele kip, goed schoongemaakt Half bosje koriander Half bosje platte peterselie Zout en peper 2 teentjes knoflook 1 grote ui en 1 kleine ui 1 tl[...]
Bron: mijn-keuken.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDeze zondagse maaltijd van kip en kreeft, Pollastre amb llagosta, is een klassieker uit de omgeving van Gerona. De combinatie vlees en vis ´mar y[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl