Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 96 recepten
400 gr basisgehakt ? 2 theel mosterd ? ? kopje fijn gesneden soepgroenten (diepvries mag) ? bloem - 75 gr boter ? 1 eetl mosterd Elke dag iets lekkers! 4 x[...]
Bron: smulweb.nlDe herfst lijkt z'n intrede te hebben gedaan, en ik begin weer langzaam te verlangen naar bijvoorbeeld stoofschotels en erwtensoep. Silvo heeft in het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comOm half zeven ben ik 's avonds thuis van mijn werk. Om zeven uur komt er iemand eten. Dat is een half uur voor hoofdgerecht plus liflafjes. En omdat de gast[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 6 personen 1 kg Iers rundergehakt 1 citroen 125 g gewelde abrikozen 4 beschuiten 2 appels 1 ei 2 theelepels zout 1 eetlepel kerriepoeder 1 eetlepel olie[...]
Bron: smulweb.nl1 halve kipfilet per persoon 2 gekneusde teentjes knoflook olijfolie en boter voor bakken gesmolten boter voor ovenschaal patentbloem goed op smaak gebracht[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 varkenshaas XL, circa 600 gram 1 heel ei 1 appel gesnden in ringen 150 gram prosuitto 1 theelepel tym 3 vellen bladerdeeg water 4x Smult +[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram gemengde paddestoelen of kastanjechampignons - 4 lente-uitjes - 2 theelepels gedroogde tijm - 4 ongepaneerde schnitzels - peper, zout[...]
Bron: smulweb.nlgemaakt 20 oktober Deeg maken van: 450 gram bloem, 10 ml gist, 4 el olijfolie, 10 ml zout, 1 eetlepel suiker, 260 ml water, bosje bosuitjes in reepjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comOmdat sinterklaas maar vooral kerst er weer aankomen is iedereen bezig met mooie feestrecepten. Zo ook ik en dit is een echt feestdagen-recept, want het ziet[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl500 gram varkenshaas (in dikke plakken gesneden), 50 gram boter, 2 el kerrie, 4 tl bloem, 2 dl bouillon, 2 dl slagroom, evt. amandelschaafsel Verhit de boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 2 personen: 2 ongepaneerde varkensschnitzels, 1 sjalotje, 100 gram champignons, 25 gram boter, 1 el bloem, 1 dl droge witte wijn, 1/8 liter slagroom, 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gr basisgehakt ? 2 theel mosterd ? ? kopje fijn gesneden soepgroenten (diepvries mag) ? bloem - 75 gr boter ? 1 eetl mosterd Bereidingswijze Meng alles,[...]
Bron: smulweb.nlFegato alla salvia Ingrediënten : 1 dunne plak kalfslever p.p. verse salieblaadjes 1 teen knoflook bloem drupje citroensap peper en zout Bereiding: Bak de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn de voorjaarsvakantie hadden we ongepaneerde schnitzels meegenomen naar een vakantiehuisje in Domburg. Toen we de voorbereidingen gingen treffen voor het[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlDe peterselie is hard aan het groeien in de tuin. Er is weer genoeg verse voorraad. Het verse groen is gelijk verwerkt in dit gerecht. De ui en de erbij[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlVarkensfilet met mosterdsaus - Lonza alla senape De oudtestamentische spijswet ' Gij moogt geen bokje koken in de melk zijner moeder' had me er tot nu toe van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOnlangs ontving ik van Provamel een royaal proefpakket met heerlijke producten. Een van deze producten was de kookroom, die ik gebruikte in onderstaand recept.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl