Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Ingrediënten 250 g pitloze druiven 4 eendenborstfilets (ca. 600 g) zout (versgemalen) peper 20 g boter of margarine ½ theelepel vanillesuiker 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetlepel olijfolie 4 kipfilets 3 eetlepels volkorenmeel 2 sjalotten, fijngesneden 100 ml witte wijn 100 ml kipbouillon 8 verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 halve kippen 1 pak spaghetti 1 fles port 1 doosje champignons 1 rode paprika 1 gele of groene paprika 1 pond tomaten Elke dag iets lekkers![...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kangoeroe biefstukjes, 8 ananasschijven, peper en zout, 75 gram boter, 4 eetlepels suiker, 1 eetlepel sojasaus, 6 eetlepels port, half[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -4 kalkoenbouten -beetje olijfolie -zout en peper -1 flink borrelglas Port -1 kopje gedroogde abrikozen -1 kopje gedroogde pruimen -1/2 kopje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 halve kippen 1 pak spaghetti 1 fles port 1 doosje champignons 1 rode paprika 1 gele of groene paprika 1 pond tomaten Voorbereiding De avond[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kangoeroe biefstukjes, 8 ananasschijven, peper en zout, 75 gram boter, 4 eetlepels suiker, 1 eetlepel sojasaus, 6 eetlepels port, half[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 5 4 el bloem 5 kipfilets 2 el boter 4 eetlepels port 125 ml droge witte wijn 125 ml kippenbouillon 6 gedroogde vijgen, stam[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 kalkoenschnitzels (a ca. 125 g) bloem (om te paneren) (versgemalen) peper 1 tl salie 4 plakjes Parmaham 3 el olijfolie 3 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 2 Eendenborstfilet van circa 200-250 gram pers tuk 2 eetlepels boter 75 gram sjalotjes, fijngehakt 120 ml kippenbouillon 8 Kersen (mag[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 biefstukken (a ca. 150 g op kamertemperatuur) zout en versgemalen peper 2 eetlepels vloeibare boter 1 bakje gesneden champignons (125 g) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 konijnenbouten ((van tam konijn)*) 50 g boter 300 ml port ruby (fles 0.75 liter) ½ liter kippenbouillon (van tablet) 3 kruidnagels 2[...]
Bron: ah.nlKipfilet vullen is niet alleen heel erg lekker, maar ook nog eens makkelijk om te doen. Als je deze receptvideo bekijkt, heb je het zo onder de knie. In deze[...]
4 kipfilets, 150 gr ontbijtspek, mosterd, bak&braad, port, honing, gesnipperd uitje Snijd de kipfilets in grove stukken en haal de zenen en pezen en vetjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote sjalot, fijngesneden 1 eetlepel witte bloem 100 ml crème fraîche 100 ml port 400 gr verse morieljes 800 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 truffel uit een potje(10 g) 3 parelhoenfilets 15 cl port 20 cl room Zout en peper Bereidingswijze Vang het truffelvocht op. Snijd de truffel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 hertenbiefstuk tijm salieblad rozemarijn zwarte peper rode port zout boter scheutje kookroom 4x Smult + 24-delige BK bestekset Nu voor[...]
Bron: smulweb.nl