Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 4 500 g mager varkensgehakt 4 bosuitjes, versnipperd 1½ theel. groene Thaise currypasta 2 theel. sereh (citroengras) op[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 250 gram Rosbief Halve rode paprika Halve gele paprika Halve groene paprika Halve wortel Halve rode ui 3 stengels paksoi 100 gram taugé[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 250 gram Rosbief Halve rode paprika Halve gele paprika Halve groene paprika Halve wortel Halve rode ui 3 stengels paksoi 100 gram taugé[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr. Ierse runder riblappen, 1 tl laos, een half blok santen, 2 el oestersaus, 2 cm gemberwortel, 1 stengel sereh, 1 rood pepertje,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 125 g Chinese eiermie 4 sjalotten (in partjes) 100 g shii-takes (in plakjes) 2 struikjes Shanghai paksoi (in reepjes) 3 eetlepels olie 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g ossenhaas 1 kleine ui 50 g peultjes ½ bakje shii-takes (paddestoelen) ½ rode paprika 1 struikje Shanghai paksoi 2 teentjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g eendenborstfilet (op kamertemperatuur) 1 eetlepel vijf kruidenpoeder 2 struiken paksoi 1 eetlepel olie 1 cm gember (schoongemaakt en[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 kipfilets 1 eetlepel sambal badjak 1 blikje tomatenpuree (70 g) 250 ml kippenbouillon (van tablet) 2 eetlepels gembersiroop 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kleine kipfilet (ca. 125 g) 1 ei (losgeklopt) 2 eetlepels sesamzaad 3 eetlepels roerbakolie 3 mienestjes (pak a 500 g) 1 struikje paksoi[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode peper 1 stengel sereh (citroengras) 1 blikje kokosmelk (400 ml) 2 eetlepels suiker 3 eetlepels Thaise vissaus 3 cm verse gemberwortel[...]
Bron: ah.nlIk twijfelde nog of ik het recept van Kok Robin op mijn blog zou zetten. Maar er zijn twee argumenten om het hier (althans, een link naar het recept) wel te[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 8 personen 400 g varkensvlees (bv ontbeende halskarbonades), 2-4 el vloeibare honing. voor de marinade: 2 el Beansauce, 2 el Hoisinsaus, 1 tl fijngehakte[...]
Bron: smulweb.nl