Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten Porties : 6 3 eetlepels olie 1 rode ui (dun gesneden) zout naar smaak 1 laurierblad 3 eetlepels water, apart te verwerken 1 eetlepel kurkuma[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 8 kipfilets, in medium stukjes gesneden 350 gr geiten-yoghurt 2 theelepels komijnzaad 2 theelepels koriander zaden 10 kardemom[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram varkenshaas scheutje olijfolie 1 zoete puntpaprika in ringen 400 gram basmatirijst 4 el zonnebloemolie 1 ui, fijngesneden 200 ml[...]
Bron: smulweb.nlKoken is een hobby van me, maar omdat ik ook 4 dagen in de week werk, mag het niet altijd te veel tijd kosten. Snelle gerechten, die ook nog eens lekker zijn[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 3 el olie 600 g kipfilet, in blokjes van ca 4 x 4 cm 3 knoflooktenen, geperst 1 ui, gesnipperd 1 el koek- of speculaaskruiden 6[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 1 kleine ui; 2 tenen knoflook; 2 eetlepels olijfolie; 1 koffielepel gedroogde pepervlokken; 500 gram rundergehakt;[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 1 kleine ui; 2 tenen knoflook; 2 eetlepels olijfolie; 1 koffielepel gedroogde pepervlokken; 500 gram rundergehakt;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 350 ml volle rode wijn 1 pot wildfond (380 ml) 2 eetlepels olijfolie 50 g boter 250 g sjalotten (gepeld en gehalveerd) 3 cm verse[...]
Bron: ah.nlDe onbekende ingrediënten die bij het recept van de worstjes op de blog van de plantaardige keuken genoemd werden heb ik inmiddels in huis. Zocht ik bij[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlAmper meer werk, maar veel lekkerder dan zo’n kant-en-klare bak shoarmareepjes van de supermarkt. Punt uit. Erbij maak je natuurlijk nog meer lekkers. De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIedereen kent het wel, de veelte vette broodjes shoarma bij de lokale afhaal. Vanaf nu heb je daar nooit meer last van, maak je eigen shoarma! Deze shoarma is[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nl