Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 126 recepten
voor 4 personen 600 g riblappen of runderlappen, in grove stukken 2 eetlepels rode-wijnazijn 3 eetlepels olijfolie 1 eetlepel gedroogde oregano 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 liter water 5 eetlepels grof zeezout 2 eetlepels suiker 6 karbonades van 1cm dik 120 ml olijfolie 4 teentjes knoflook 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 eendenborsten (filets de canette) peper, zout 200 gr. Puy linzen 80 gr. mager rookspek, in kleine blokjes 50 gr. winterwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 g gedroogde cranberries 225 ml water 1 theelepel olijfolie 450 g varkensoesters zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 g rosbief, bij voorkeur doorbakken, zonder vet en in dobbelsteentjes van 1 cm 50 g zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. olijfolie 1 theel. balsamico- of rodewijnazijn 4 magere lamsschijven, vetrandjes verwijderd 2 theel. zwarte peperkorrels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 200 g bulghur 6 dl kokendhete groentebouillon (van blokje) 1 aubergine, in plakjes van 1 cm 1 courgette, in plakjes van 1 cm 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 600 gram varkensschnitzel 150 gram braadworst 1 fijn gesneden sjalotje 1 eetlepel bieslook 1 eetlepel peterselie 2 eigeel 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 300 g kalfslever, schoongemaakt 2 grote sinaasappelen 400 g rigatoni, penne of andere pasta 250 g broccoli, in stukken van 2,5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo runderstoofvlees 150 gr reuzel (of olijfolie) 3-4 uien, in zeer dunne plakjes 1 scheut azijn, verdund met 1/16 l water 50[...]
Bron: allrecipes.nlVarkensvlees met rozemarijn 1 kg. Vakensfilet 3 takjes rozemarijn, fijngesneden 25 gr. boter 6 Eetlepels olijfolie 1 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 1/2[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlvoor 4 personen 4 kalfsentrecotes van ongeveer 125 gr per stuk - 100 gr knoflookolijven zonder pit - olijfolie extra vergine - 4 eetlepels fijngesneden verse[...]
Bron: smulweb.nl*1 kilo rundvlees van de dikke rib, in blokjes *zout en peper *4 eetlepels olijfolie *1 ? deciliter rode wijn *2 uien, fijngesneden *? struik bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 tenen knoflook 100 ml olijfolie 1 tl komijnzaad 1 tl gedroogde rozemarijn 2 schaaltjes lamskoteletten (a 4 stuks) ½ pak tuinerwten[...]
Bron: ah.nlIk ben echt een zomermens, ik ga echt voor zon en warmte. Toch heeft de herfst ook zijn mooie kanten, zoals al het fruit dat rijp is, de prachtige kleuren en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIngrediënten 8 mandarijnen (clementines) 3 eetlepels olijfolie 2 kleine rode uien (in dunne parten) 1 teentje knoflook (geperst) 3 eetlepels suiker 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 450 g magere sudderlappen, zonder vet en in blokjes van 5 cm gesneden 1 grote ui, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 30 g maïsmeel of polenta 200 g spinazie uit de diepvries, ontdooid 25 g boter 25 g bloem 300 ml halfvolle melk 4 eieren,[...]
Bron: allrecipes.nl