Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1 knoflookteentje, fijngesneden 4½ tl sojasaus 1 tl arachideolie 2 dikke stukken magere runderlende, circa 450 g in totaal,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 350 g kalkoengehakt 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlHier het recept voor een heerlijk, makkelijk en snelle maaltijd salade. De salade zit vol met gezonde groente en is nog super lekker ook. Wie is er nou geen[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlHoihoi! Daarnet schreef ik al een mislukte blogpost over m'n avondeten van vanavond en gisteravond, wat ik totaal door elkaar haalde. Maar; nu even goed.[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlvoor 4 personen 1 lamsbout van 1800 gram 250 gram gerst 800 gram gemixte groenten (bijv. wortels, pastinaak, koolraap, spinazie, witte kool, prei) olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr varkenshaas 2 eetl. olijfolie. 75 gr Harde hollandse blauwe kaas,in plakjes. 3 eetl. boter. 1 grote zak mini kriel. 1/2 bakje platte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten voor 2 personen: - 2 kipfilets - 125 ml crème fraîche - 3 speculaasjes - 1-2 el boter of olijfolie - zout en versgemalen zwarte peper Bereiden:[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen VOOR GEHAKTBALLEN EN JUS: 500 g half om half gehakt 1 e ketjap manis (ABC) 1 t sambal 1/4 t knoflookpoeder 1/2 t uienpoeder 1/2 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 stuks Schouderkarbonade (of meer) dan toevoegingen aanpassen. 1/4 rode Paprika (schoongemaakt) 1 rode Peper (ontzaad en schoongemaakt) 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 4 eendenborsten (filets de canette) peper, zout 200 gr. Puy linzen 80 gr. mager rookspek, in kleine blokjes 50 gr. winterwortel,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kipfilets, totaal circa 300 g 350 ml kippen- of groentebouillon 1 klein bosje verse dragon 1 kleine citroen 3 zwarte[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 20 nieuwe aardappels, gehalveerd 1 eetlepel boter 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels bruine suiker 250 ml rode wijn 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 2 uien, fijngesneden 4 teentjes knoflook, uitgeperst een stuk verse gember van 5 cm, geschild en[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 lamsbout van 1800 gram 250 gram gerst 800 gram gemixte groenten (bijv. wortels, pastinaak, koolraap, spinazie, witte kool, prei) olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor het deeg: 200 gram bloem; 7 eetlepels zonnenbloemolie; 1/2 koffielepel zout; water. Voor de vulling: 500 gram verse spinazie; 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 eetlepels pijnboompitten 4 zongedroogde tomaten (geweld) 1 eetlepel kappertjes 2 eetlepels geraspte pittige kaas 100 ml olijfolie 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen (pommonde fine (zak 2 1/2 kg)) 4 el olie 1 teen knoflook (grof gesneden) 1 schaal runder filetlapjes (gemarineerd a la[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 50 gram boter 1 sjalot, gesnipperd 1 teen knoflook 2 eetlepels verse rozemarijn, fijngehakt 150 ml droge witte wijn 2 stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappels (in stukken) 2 eetlepels boter 4 varkensfilets 3 eetlepels grove mosterd 125 ml crème fraîche 3 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 blaadjes verse spinazie (wilde) 1 stengel bleekselderij (in blokjes) 4 kipfilets (Biologisch) 100 g rivierkreeftjes 150 g rijst 75 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 mandarijnen (clementines) 3 eetlepels olijfolie 2 kleine rode uien (in dunne parten) 1 teentje knoflook (geperst) 3 eetlepels suiker 1[...]
Bron: ah.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl