Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Ingrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 250 g varkenshaas 1 el gedroogde salie 80 g parmaham (pakje) 5 el olijfolie zet alles op mijn lijst Handig als boodschappenlijstje of om[...]
Bron: ah.nlBLT, het meest bekend als sandwich, vooral in Amerika. Die heb ik nog nooit zelf gemaakt, besef ik me nu. In het boek Simple Dinners van Donna Hay kwam ik het[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlParmaham, wat mij betreft een van de lekkerste rauwe hammen die er bestaan, zacht, niet te droog, matig gezouten. Voor zover bekend werden zo 500 v. C. de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlHet is weer zaterdag... Geen betere dag voor een healthy 'cheat'. Wie lust er nou geen pizza op zaterdagavond?! Vaak worden ze gegeten in de vroege uurtjes na[...]
Bron: fitfoodhealth.blogspot.nlMorning y'all! Die donderdag hè, dat blijkt toch wel echt een perfecte parttime dag. Iedere week goed weer en iedere keer weer heel leuk en vol met afspraken.[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlHoi allemaal! Het is bijna Kerst! Wiehoe! De beste tijd van het jaar want je mag de hele dag bezig zijn met eten, eten en nog eens eten. En daar hou ik van. En[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIngrediënten 4 takjes salie (uit zakje verse Italiaanse kruidenmix 20 g) 3 kalfsschnitzels versgemalen zwarte peper 6 plakken Parmaham 3 el olijfolie 100[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 el olijfolie 150 g Prosciutto di Parma 80 g pijnboompitten 1 ciabatta 100 g Parmezaanse kaas 2 uien 2 tenen knoflook 175 g boter 15 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 kalfslapjes 8 plakken parmaham 8 blaadjes salie (bakje à 15 g) 4 el olijfolie 250 ml marsala (zoete dessertwijn, slijter) zet alles op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g varkenshaas 35 g boter 2 el dijonmosterd 250 g champignons (bakje) 1 teen knoflook 3 el olijfolie 75 g parmaham 275 g bladerdeeg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 ml balsamicoazijn 20 g suiker 1 galiameloen 2 perziken 150 g parmaham (pakje à 75 g) ½ ciabatta 2 el olijfolie zet alles op mijn[...]
Bron: ah.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 2 personen 400 gr verse kabeljauw filet 4 plakken parmaham (= prosciutto) 2 citroenen 6 salie blaadjes Vers gemalen zwarte peper Zeezout Olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLand van de uitbundige zon, klepperende castagnetten, melancholieke fado’s en vurig temperament. Van hoogvlaktes en bergketens. De Taag en de Duero. Van[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com