Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 149 recepten
voor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 200 gram lichtbruine basterdsuiker 240 ml sojasaus 240 ml sinaasappelsap 125 gram pittige mosterd 80 ml honing 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1.2 kilo gehakt van hertenvlees 150 gram varkensworstvlees (snij een varkensworst of saucijs open) 2 eetlepels barbecuesaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 kipfilets 1 ei een halve theelepel Dijon mosterd 2 scheutjes melk 9 champignons 1 teentje knoflook (geplet) een halve[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el gemengde of zwarte peperkorrels, grof gekneusd 4 ossenhaasfilets, 2,5 cm dik, à circa 150 g, zonder vet 1 tl extra vergine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 1 (330 ml) blikje of flesje bier 350 ml water 1 eetlepel zout 3 eetlepels plantaardige olie 2,25 kg varkens spareribs 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het gehakt: 500 gram half om half gehakt of rundergehakt - 1 ei - 2 afgestreken eetlepels paneermeel - nootmuskaat, peper en zout naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Rundergehakt (ongeveer 500g.). Dit komt niet zo precies. De meeste winkels hebben wel een ponds verpakking rundergehakt liggen. Mager[...]
Bron: smulweb.nlHollandser kan het bijna niet; varkenslapjes met jus. Wellicht denk jij dan ook aan groenten aan aardappels? Hoewel ik nog maar zelden gekookte aardappels eet,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVarkensvlees met rozemarijn 1 kg. Vakensfilet 3 takjes rozemarijn, fijngesneden 25 gr. boter 6 Eetlepels olijfolie 1 Teentje knoflook, zeer fijn gesneden 1/2[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 el grove mosterd 50 g boter 2 tenen knoflook 2 winterpeen 1 knolselderij 1 vleesbouillontablet 1 fles bier (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ pak bladspinazie ((diepvries, a 450 g), ontdooid) 3 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 65 g pijnboompitten (geroosterde) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 650 gr runder(rib)lappen 4 eetlepels appelstroop 2 eetlepels mosterd zout en peper 30 gr boter 1 grote ui, gesnipperd 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 zakjes mix van broccoli, peultjes en groene asperge* ((koelvak, (250 g) 3 bosuitjes (in stukjes van 1 cm) 1 sinaasappel 2 eetlepels grove[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g runderlappen zout en peper 1 eetlepel boter of margarine 125 g gerookte spekblokjes 4 dl droge witte wijn (Chennet) 2 laurierblaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nl