Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 6 100 gr boter 1 ui, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngehakt 6 varkenskarbonades zout en versgemalen zwarte peper naar smaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1,5 liter water 5 eetlepels grof zeezout 2 eetlepels suiker 6 karbonades van 1cm dik 120 ml olijfolie 4 teentjes knoflook 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gram lichtbruine basterdsuiker 240 ml sojasaus 240 ml sinaasappelsap 125 gram pittige mosterd 80 ml honing 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlThuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties: 2 olie voor het braden 2 karbonades 4 grote uien, in ringen gesneden 1 teentje knoflook, geplet een snufje suiker 200 ml cider[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 schouder-of halskarbonades boter (of reuzel) peper en zout, versgemalen Chutney olie 1 ui in ringen 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 50 g boter 125 g magere spekreepjes (duobakje 250 g) 1 zak gesneden spitskool (300 g) 2 x 2 ribkarbonades (op kamertemperatuur) 1 ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bakje platte peterselie ((20 g), alleen de blaadjes) 2 eieren (losgeklopt) 1 teen knoflook (fijngesneden) 4 ribkarbonades 100 g paneermeel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 2 schouderkarbonades 25 g boter 2 uien (in ringen) 2 blikken tomatenblokjes (a 400 g) 2 teentjes knoflook 1/2 zakje tijm (a 15 g) 1 zak[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 ribkarbonades (a ca. 150 g) 50 g boter 6 sjalotten 1 pak aardappelpuree à la minute (180 g) 2 zakjes snijbonen (gesneden (a 250 g))[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 perssinaasappels 4 el olijfolie 1 ui (in ringen) 2 schaaltjes schouderkarbonades (a 2 stuks) 4 takjes tijm 100 g gedroogde pruimen zonder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen (schoongeboend) 600 g geschilde bospenen 3 el boter 2 el gembersiroop 50 ml kraanwater 4 ribkarbonades 900 g aardappelpuree met[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 eetlepel scherpe, gladde mosterd 2 eetlepels citroensap 2 eetlepels olijfolie extra vierge met knoflook en chilipeper (fles a 250 ml) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (vastkokend) 50 g boter 3 perssinaasappels 1 schaal schouderkarbonades (380 g) 500 g broccoli (in roosjes en de steel in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g broccoli 4 ribkarbonades 50 g paneermeel 1 ei 3 el bloem 50 g boter 160 g aardappelpuree à la minute Provençaalse kruiden (2 x zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje garneeramandelen ((55 g), grofgehakt) 2 x 2 stuks haas- of ribkarbonades 2 el olie 2 tenen knoflook (fijngehakt) 300 g pitloze witte[...]
Bron: ah.nl