Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
voor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJa, inderdaad, dit is een haastig genomen foto. Ik was een beetje opgefokt gisteren na een negatief, onzinnig antwoord van een bedrijf op een sollicitatie en[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beSoep is echt geen wintermaaltijd. De pastinaak hoef je alleen te gebruiken als je die daadwerkelijk in huis hebt, koolraap smaakt bijvoorbeeld ook erg lekker.[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIngrediënten 750 g pommes culinair (aardappelen) 3 uien 250 g winterpeen 1 koolrabi 2 tenen knoflook 2 el olijfolie 2 takjes rozemarijn (bakje) 450 g[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 1 kg Ossehaas bij voorkeur het middenstuk 10 plakken prosciutto 500 gram kastanje champignons 2 sjalotjes gesnipperd 1 takje verse tijm 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 lamsbout van 1800 gram 250 gram gerst 800 gram gemixte groenten (bijv. wortels, pastinaak, koolraap, spinazie, witte kool, prei) olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 2 personen 1 Rode ui 1 Granaatappel 3 Pastinaak 360 g Vastkokende aardappel 1 Knoflook (teen) 250 g Kalkoenfilet 150 g Cherrytomaten 80 g Mesclun[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 450 g magere sudderlappen, zonder vet en in blokjes van 5 cm gesneden 1 grote ui, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 800 g bloemige aardappels, geschild en kleingesneden 4 kleine pastinaken, geschrapt en in lengterichting in vieren 4 wortels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 lamsbout van 1800 gram 250 gram gerst 800 gram gemixte groenten (bijv. wortels, pastinaak, koolraap, spinazie, witte kool, prei) olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 125 g gedroogde zwartoogbonen, een nacht geweekt 2 el olijfolie, extra vergine 2 uien, in schijfjes gesneden 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 200 g pastinaken 600 g regenboog winterpeen (schaal) 1 kg roodschillige aardappelen 5 el arachideolie 2 el anijszaad 4 tl zeezout 525 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 250 gr runderstoofvlees in stukken 3 eetlepels olijfolie 2 stukken (7 cm) verse gember, geschild en gehakt 3 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlNu zondag, 28 mei, is het vegan burger day. Tegenwoordig vind je haast alle supermarkten wel veganistische burgers. Handig maar ik ben er geen fan van. Ze zijn[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be