Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 126 recepten
625 gr aubergines overlangs in plakken van 1,5 cm, zout, 5 ons uitgebeende lamsschouder of bout in even grote stukken, olijfolie, saffraan, 1/2 tl gemalen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de ras el-hanout oftewel het hoofd van de winkel : 2 theel kruidnagelpoeder - 2 theel cayennepeper - 8 theel gemalen piment - 8 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gr. licht doorregen runderstoofvlees, in blokjes gesneden 4 grote uien, grof gesnipperd 4 teentjes knoflook, ragfijn gehakt 4 tomaten,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 12 velletjes filodeeg, ontdooid 500 gram gehakt 4 teentjes knoflook 2 grote uien 2 el olijfolie 1 tl kaneel 2 tl komijn (djintan) zout en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg goulash/hachee-vlees 1 ui 1 l runderbouillon 2 rode paprika`s 3 tn. knoflook 1 rode peper (lombok) boter 2 blikjes tomatenpuree eventueel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 500 gr kipfilet - 250 ml volle yoghurt - halve kleine ui - 2 cm verse gember - 4 teentjes knoflook - 2 el korianderzaad - 2 el komijnzaad -[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 500 gram lamsgehakt (rund mag ook); 2 uien; 2 tenen knoflook; 1/2 bosje platte peterselie; 1/2 bosje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kilo doorregen sucade of runderlappen 4 teentjes knoflook (geperst) 3 uien (gesnipperd) 1 klein rood pepertje (fijn zonder zaad) ½ el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 ui in ringen; 1 rode peper (ik gebruikte er 2)grof gesneden; bos verse koriander, stelen fijngehakt; 1 eetl. zonnebloemolie; 800 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g kipfilet marinade 2 teentjes knoflook 1 cm gember 200 g (Griekse) yoghurt scheutje olie sap van 1 limoen 2 eetlepels garam massala[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Hele kip 1 flesje Iki beer ginger 50 ml sojasaus 1 limoen 2 eetlepels lichte basterdsuiker 2 eetlepels fijngehakte gember 2 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nl