Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties: 10 900 gr stoofvlees rund, in blokjes 45 ml zonnebloemolie 4 runderbouillonblokjes 950 ml water 1 theelepel gedroogde rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlMERGUEZ Per kilo schapen of rund vlees: 250 gram rugvet 2 eetlepels zout 0,5 eetlepel kaneel 0,5 theelepel corianderzaad ( NIET vergeten!!!!!) 0,5 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlOssenworst is een van oorsprong èchte Amsterdamse worst die vanaf de 17e eeuw van ossen werd gemaakt. Ossen werden toen op grote schaal vanuit Duitsland en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIngrediënten 1 kg aardappelen (iets kruimig) 50 g boter 1 schaal kalfssaucijzen (4 stuks) 1 bakje champignons ((250 g), in kwarten) 2 tl gedroogde tijm 1[...]
Bron: ah.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlTot voor kort had ik nog nooit van picanha gehoord, maar daar is nu verandering in gekomen. Picanha is in Brazilië het meest bekende en meest gegeten stuk[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 60 ml plantaardige olie 1 grote ui, in ringen 110 gr mussaman-currypasta(zie in mijn receptenlijst) 750 ml kokosmelk 80 gr grofgehakte,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 1 pond suddervlees van goede kwaliteit 2 tenen knoflook, fijngehakt 2 preien,dun gesneden 2 cm verse gember, fijngehakt 1 rode peper,ontdaan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 4 kg runderlapjes of voorgesneden stoofpoulet. 8 preien, 4 tenen knoflook, 2 kilo ui, 8 laurierblaadjes, 2 kilo champignons 1,5 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nlVia de bloghop van Heleen kwam ik op een leuke site van Barbara waar ik een recept voor Indisch stoofvlees zag staan. Ik had er direct zin in maar heb het wat[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be