recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | courgettesoep met vlees | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder bosui abrikoos

Gevonden 136 recepten

INCLUSIEF...

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD


Kruidig-zoete lamsbout

Dit heb je nodig: Voor 5 personen: 1 flinke lamsbout; 3 eetlepels mosterd; 2 eetlepels honing; 2 grote fijngehakte uien; 2 geschrapte en in plakjes gesneden[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf à la Bourguignon (comme il faut)

Ingrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Kip-kerriesalade

Ingrediënten Porties : 6 1 kip, circa 1,7 kg, zonder organen 1 ui, in schijfjes gesneden 1 flink worteltje, grofgesneden 1 stengel bleekselderij,[...]

Bron: allrecipes.nl
Gesmoord rundvlees met gerst

Ingrediënten Porties : 4 500 g runderbiefstuk of -stoofvlees, zonder vet en in blokken van 5 cm gesneden 2 teentjes knoflook, gehalveerd 3[...]

Bron: allrecipes.nl
Ossobuco

Ingrediënten Porties : 6 4 eetlepels witte bloem zout en peper 6 dikke plakken kalfsschenkel 30 gr boter 2 eetlepels olijfolie 2 uien, grof gesneden 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Gebraden kalkoen met arhornsiroop en[...]

Ingrediënten Porties : 12 500ml appelsap 5 eetlepels ahornsiroop 2 1/2 eetlepels gehakte verse tijm 2 eetlepels gehakte verse marjolein 1 1/2 theelepel[...]

Bron: allrecipes.nl
Gesmoorde kipfilet in mirepoix

Ingrediënten Porties : 6 6 kipfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 120 gr witte bloem 3 eetlepels olijfolie 4 uien, gesneden 3-4 stengels[...]

Bron: allrecipes.nl
Chinese bier eend

voor 6 personen 1 eend van 2-2+1/2 kg, van overtollige vet ontdaan en in 3 cm breed stukjes gehakt orgaanvlees van eend, in stukjes gehakt (hart, maag, lever,[...]

Bron: smulweb.nl
Hongaarse kesselgoulash a la Hartlerhof

voor 12 personen 2 kg hachee vlees 2 kg schouderkarbonade 8 grote uien 1 knolselderij 3 grote winterwortelen 3 knoflooktenen 8 grote augurken 2 el olijfolie[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvlees in rode wijn

Ingrediënten Porties : 4 2 el zonnebloemolie 1 grote ui, in schijfjes gesneden 450 g mager runderstoofvlees, in blokjes gesneden 250 g jonge worteltjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Hongaarse varkensgoulash

Varkensstoofvlees +/- 750g 1 grote ui 1 teen knoflook 1 rode paprika 2 verse tomaten (of 4 cherry tomaten) 1,5 tl gerookte paprika poeder (pittig) of 1[...]

Bron: smulweb.nl
Rundvleesreepjes

voor 4 personen -1 kg magere runderlappen -1 schoongemaakte en in parten gesneden ui -1 schoongemaakt teentje knoflook -1 in plakjes gesneden worteltje -1[...]

Bron: smulweb.nl
lamsstoofpot met groenten

voor 4 personen 800 gr ontbeende lamsschouder of lamslapjes, 12 lente-uitjes 2 meiknolletjes 5 worteltjes 2 tenen knoflook 3 el olie 1 el bloem 1 blad laurier[...]

Bron: smulweb.nl
Varkensvlees met rodekool

Ingrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 500 g magere varkensschouder, in stukken gesneden 2 uien, fijngesneden 2 appels, geschild, zonder klokhuis[...]

Bron: allrecipes.nl
Runderstoofschotel met bier en[...]

Ingrediënten Porties : 4 2 eetl. olijfolie 500 g magere runderlappen, in blokjes van 2-3 cm 2 uien, in ringen 1 eetl. bloem 6 dl donker bier van goede[...]

Bron: allrecipes.nl
Rundervinken met paddenstoelen

Ingrediënten Porties : 4 500 g kogelbiefstuk, in 8 dunne plakjes 2 eetl. olijfolie 1 eetl. grofgemalen zwarte peperkorrels 1 ui, in smalle ringen 2[...]

Bron: allrecipes.nl
Lamskoteletjes met piri-piri

Ingrediënten 2 teentjes knoflook 12 lamskoteletjes (600 g) 3 laurierblaadjes zout 2 gedroogde chilipepertjes (chillie) 2 dl rode wijn 1 eetlepel boter 1[...]

Bron: ah.nl
Runderstoof

Ingrediënten Porties : 4 650 gr runder(rib)lappen 4 eetlepels appelstroop 2 eetlepels mosterd zout en peper 30 gr boter 1 grote ui, gesnipperd 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Eendenborst  in port

voor 4 personen 2 wilde eenden. (twee tamme eenden) voor de fond van eend: wortel, bleekselderij, knolselderij, peterselie, wat jeneverbessen, laurier, thijm.[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf à la Normande

Ingrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy