Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
voor 6 personen 1 kg sukadelappen, in 3 cm stukjes (ik had Schotse Hooglander vlees) 70 ml olijfolie 6 grote knoflooktenen, fijn 2 e tomatenpuree genoeg zelf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 1 blikje of flesje (350 ml) bier 1 eetlepel rode wijnazijn 45 ml donkere maïssiroop (of glucosestroop) 30 ml mosterd 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlDeze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Wat heeft u nodig : 600g sucadelappen 1 eetlepel Limburgse mosterd, bv Gulpener fijne mosterd. Indien deze niet verkrijgbaar is, neem dan een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Kip ca 1 1/2 kg in minimaal 8 stukken. 1 kg kleine uitjes ( sjalotjes ). 1 grote ui fijngehakt. 6 teentjes knoflook fijngehakt. 4 sl[...]
Bron: smulweb.nlDe laatste weken van augustus kreeg ik door het druilerige weer zin in winterse gerechten. Erwtensoep bijvoorbeeld, of zuurkoolstamppot. Gelukkig ben ik eigen[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten 4 rode uien 6 el olijfolie 250 g winterpeen 4 tenen knoflook 3 stengels bleekselderij 250 g kastanjechampginons 40 g boter 1.2 kg[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 schaal konijn in delen (ca. 500 g) 4 eetlepels margarine 1 flesje Belgisch bier (Westmalle Trappist dubbel (0.33 l)) ½ zak tutti[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 2 rode uien 1 struik bleekselderij 400 g winterpeen 2 tl zout 700 g magere runderbraadlappen 3 el olijfolie 2 el bloem 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 rode uien 1 el olijfolie 360 g Zweedse gehaktballetjes 210 g Belgisch stoofpotje 200 ml bruin bier 1 el appelstroop 450 g[...]
Bron: ah.nlWat een oersaaie foto voor zoiets lekkers. Met enige regelmaat komen wij in Engeland en dan vind ik het heerlijk om in de pub een glas Guinness te drinken.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlLaatst heb ik heerlijk gestoofd rundvlees in bier gemaakt, wat toen via Thuisafgehaald werd besteld als kerstavond-maaltijd. Het was een groot succes, en[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlMet het warme weer van vandaag wil je natuurlijk iets tropisch op je bord! Deze worstjes met pittige ananassalsa voldoen daar helemaal aan. Ik kwam het recept[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlHet Belgische "hoevekip" klinkt toch veel lekkerder dan het Hollandse "braadkip". Wij lopen dan ook regelmatig de Belgische super uit met een hele kip.[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen Vlaamse klassieker : stoofvlees. Ik persoonlijk ben er verzot op en maak het geregeld klaar. De standaard smaakmakers zijn natuurlijk een goed bruin[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beBelofte maakt schuld, na het vele melden en beloven op twitter en facebook. Ben ik naar de kijkshop gegaan voor een gehakt molen met worsten pijp, en[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nl