Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Als ik kweeperen op de markt zie, kan ik verleiding moeilijk weerstaan. In het hoogseizoen - nu dus -komen ze dan ook regelmatig op tafel. En omdat ik[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlMelissa Clark van de NewYork Times gebruikt granaatappelmelasse (het heeft iets van stroperige balsamicoazijn) om kip mee op te krikken, ze gebruikt ze in[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 2 uien gesneden olijfolie om de uien te bakken 350 gr stukjes lamsvlees 1 teentje knoflook, gesneden 1 blik gehakte tomaten 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Curry pasta 1/2 eetlepel koriander zaden 1/2 eetlepel komijnzaad 1/2 theelepel kardemom zaden (niet de peul) 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlWe kennen natuurlijk allemaal wel 'de bal gehakt' en dan natuurlijk vooral die van je moeder vroeger thuis. Bij ons thuis waren het platte ballen met een[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlKip Shoarma Tabouleh Salade Een verse salade vol met geweldige smaken De kip is gemarineerd in een midden-oosterse marinade en met de tabouleh salade een[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlVandaag staat er een curry op het menu! Curry's kan je zo moeilijk of makkelijk maken als je zelf wilt natuurlijk. Tegenwoordig kan je in de winkel[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 500 g bloem (+ evt. beetje extra) 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 blikje maïskorrels ((198 g), uitgelekt) 2 el paprikapoeder 1 ei[...]
Bron: ah.nlVroeger thuis aten wij regelmatig rundergoulash uit blik (daar moet ik nu toch niet meer aan denken). Later heb ik vaak goulashsoep gegeten tijdens mijn[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen paar maanden geleden is op Facebook een nieuwe groep voor foodbloggers opgericht: Foodbloggers Benelux. En ook hier hebben we een foodblogswap: je kookt[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of ander stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen - 1 kg rundersucade, riblappen of anders stoofvlees - 250 gram gerookte spekreepjes - 4 uien - 4 tenen knoflook - 3 rode (punt)paprika`s - 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor het Kipmengsel: * 500 gr. Kipfilet * 1 (rode) Ui * 2 teentjes Knoflook * 5 eetlepels Ketjap Manis * 2 eetlepels Sojasaus * 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kipfilets (schoongemaakt en in blokjes of reepjes gesneden) 3 el paprikapoeder (edelsuss) 1 el cayennepeper (versgemalen) zeezout 40 gr[...]
Bron: smulweb.nl