Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen 1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Kalfsentrecotes (150-175 g per stuk) 3 eetl. olijfolie 2 eetl. notenolie zout en versgemalen peper voor de risotto: 3 sjalotjes 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. entrecote 3 lente-uitjes 4 teentjes knoflook 5 el. sojasaus 2 el. sesamolie 50 gr. suiker 2 el. sherry 0.5 dl. runderbouillon Peper,[...]
Bron: smulweb.nlWeer een heerlijk recept van Jamie Oliver, dit keer uit het boek Jamie in 15 minuten. De rijst moest al 10 minuten koken en daarna 10 minuten rusten, dus de 15[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 2 zakjes verse basilicum (a 15 g) 6 eetlepels olijfolie extra vierge 2 eetlepels rode wijnazijn 2 theelepels basilicum op olie zout[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg frietaardappelen (of kruimige aardappelen) 1 kropsla 2 el wittewijnazijn 3 el extra vierge olijfolie 4 tl dijonmosterd 2 tl honing 25 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 uien (in ringen) 1 groene paprika (in reepjes) 1 el wittewijnazijn 3 druppels tabasco (flesje 57 ml) 1 entrecote (premium[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g zachte boter ½ citroen zout 1 zakje verse krieltjes in de schil (500 g) 100 g doperwten (diepvries) (pak à 350 g) 4 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 sjalotten (gesnipperd) 6 takjes tijm (de blaadjes gerist) 4 rundvlees entrecotes (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 el Dijon[...]
Bron: ah.nl'Het maken van de anjovisdressing is een handeling extra, maar is het waard. Vier eetlepels zijn volgens Russell Norman al genoeg. Daar kan je je aan houden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlhttps://s.parool.nl/s-a4508655/ "Een slachting onder slagers" stond in het Parool; in twaalf jaar nam hun aantal in de stad af met meer dan 40 procent. Ze[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze overheerlijke steak tartaar is gemaakt van fijngesneden rundvlees van goede kwaliteit gecombineerd met een crunch van norivel, sojavinaigrette en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 6 personen 1 stuk ossenhaas van circa 900 gram (reken 125 gr. p.p.) 60 gram braadboter zout en versgemalen peper 2 st. sjalotten 1 glas cognac 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl