Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Dit is een van mijn favoriete slanke gerechten. Maar sowieso is wokken heel smaakvol en bovenal gemakkelijk. Belangrijk is dat het vlees genoeg tijd krijgt om[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comvoor 2 personen 2 kipfilets, ongeveer 300 gram 300 gram aardappels (geschild gewicht) 1 grote venkel, schoongemaakt gewicht ongeveer 250 gram Citroensap naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 kipfilets, ongeveer 300 gram 300 gram aardappels (geschild gewicht) 1 grote venkel, schoongemaakt gewicht ongeveer 250 gram Citroensap naar[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kalfsschenkels van 250 g 1 groot blik pomodori pelati ½ gl. witte wijn 200 ml kalfsbouillon 1 selderijstengel 1 winterpeen 1 grote ui[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 bouillontabletten 1 ui 10 eetlepels olijfolie 300 g risottorijst (pak a 500 g) 100 g geraspte kaas (zak a 300 g) 1/4 zakje verse tijm (a[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode paprika 2 rode uien (in kwarten) 1 venkelknol (in 8 parten) olijfolie 1 scharrelkip ((ca. 1.5 kg), op kamertemperatuur) 2 citroenen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g scharrelkipdijfilet 3 tl harissa 3 el koolzaadolie 2 tl gemalen venkelzaad 1 mango 1 sjalot 1 limoen (schoongeboend) 120 g gele[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 5 eetlepels olijfolie extra vierge ½ zakje verse munt (a 15 g), fijngesneden) 300 g risottorijst (pak a 500 g) 1 grote venkel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg roodschillige aardappel (schoongeboend) 2 venkelknollen 4½ el arachideolie 1 el venkelzaad 1 tl zeezout 2 el ahornsiroop 2 el[...]
Bron: ah.nlIk begin het weekend graag met een lekkere maaltijd. Mijn weekend begint al op donderdag, dus op woensdag avond begin ik altijd in wat boeken en tijdschriften[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlNee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlEr lag nog een mooie polderhoen in de vriezer die maar eens op moest. Altijd lekker op de bbq maar ik kan er natuurlijk ook een Ottolenghi recept mee maken.[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl! Voorbereiding VOORBEREIDING Maak het vleesmengsel minimaal een dag van te voren, zodat het lekker door en door koud kan worden. Koop rugvet, heeft een[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. plantaardige olie 8 konijnenbouten (totaal ca. 550 g) 4 sjalotten, in vieren gesneden 1 venkelknol, in dunne plakjes 300[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 grote venkelknol, circa 300 g 1 el zonnebloemolie 1 fazant, circa 1 kg, in 4 of 8 stukken verdeeld 100 g sjalotten of kleine[...]
Bron: allrecipes.nl