Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Voor 6 personen 1.6 KG ontvelde kippenpootjes 100 ml ketjap 4 eetlepels bruine basterdsuiker 2 uitgeperste teentjes knoflook 1 pakje passata van ongeveer 600[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNou, Rotterdam staat beenhamgesproken op de kaart. Wat een enorm succes was het op North Sea Jazz, dit weekend. Een hoop gezeik vooraf. Allemaal emotionele[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb een tijdje niets geschreven op dit onvolprezen kooklog, maar ik had het gewoon erg druk. Ik heb wekenlange onderhandelingen achter de rug. Een enorm[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: * Kip, in stukken * Boeren soepgroenten (diepvries) * Sperciebonen of erwten, een handje * Zout en kerrie * Kerriesaus, een zakje * Creme fraiche, klein[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlN=2 hoor. Maar daar stonden we dan in de keuken, Meneer en ik, eetlepels met ketchup te proeven. Ik had de Heinz ketchup, die hier in grootverpakking wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk moet nu opeens denken aan een oud tijdschrift dat ik bewaar. Erg oud hoor, zeker uit de jaren ’70. De huisvrouw wordt erin aangeraden om eens lekker[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAch, waar zouden we toch zijn zonder die brave bloemkool? Je kunt het zo gek niet bedenken of je kan het met bloemkool doen. Je kunt hem raspen en als rijst[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu de beenham weer in de spotlights staat dankzij onze eigen Nico wil ik u mijn eigen gemodificeerde beenhamrecept natuurlijk niet onthouden. Bij de AH hebben[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl2 Servings 2 chicken cutlets (1/4 lb ea) 1 oz gorgonzola (or blue) cheese 1 ts each olive or vegetable oil and margarine 2 tb chopped shallots or onion[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk hou van rundvlees dat ellenlang moet stoven. Hoe langer, hoe beter. Het is niet echt nodig om het vlees aan te bakken, maar dat heb ik al eerder[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVandaag weer mijn hart opgehaald tijdens de diverse jaarmarkten. Vijf mei, dat is voor mij met saus op mijn bek op een dorpsplein onbeperkt beenham vreten. Ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig voor 4 personen: * 1 grote kip * 3 takjes rozemarijn * Olijfolie * grof zeezout, 250 gram * 3 eieren * Bloem, 250 gram * 4 bollen knoflook Oven[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl