Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel wok- of arachideolie 4 sjalotjes of 1[...]
Bron: smulweb.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten 1 dunne prei 1 ui 1½ teentje knoflook 2 kalfslapjes (Ã ca. 150 g) zout peper 1 eetlepel bloem 75 g roomboter 1 dl rode wijn 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 100 g boter 6 uien (in ringen) 100 g bloem 2 rundvleesbouillontabletten 800 ml kraanwater 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg rib-runderlappen (op kampertemperatuur) 4 uien 125 g boter 75 g bloem 750 ml rundvleesbouillon (van tablet) 3 laurierblaadjes 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 x 500 g rib-runderlappen (in stukken) 2 el bloem 50 g boter 1 rundvleesbouillontablet 3 kruidnagels 1 laurierblaadje 1 el azijn 1 kg[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHet voorgerecht tijdens mijn stressvrije etentje van afgelopen weekend bestond uit een – o, wat een gemak - anti-pastischotel. Daarop huisgemaakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.com1 kilo rundvlees, 100 g boter, 1 el stroop, 2 dessertlepels suiker, 2 el bloem Voor de marinade: 1.1/2 dl wijnazijn, 4.1/2 dl water, 1 grote ui, 1 halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -750 g mooie runderlappen -3 eetlepels olie -2 eetlepels bloem -1 eetlepel paprikapoeder -2 eetlepels tomatenpuree -4 grote uien (fijn gehakt)[...]
Bron: smulweb.nl1 kilo rundvlees, 100 g boter, 1 el stroop, 2 dessertlepels suiker, 2 el bloem Voor de marinade: 1.1/2 dl wijnazijn, 4.1/2 dl water, 1 grote ui, 1 halve[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 plakken kalfslever van 1 cm dikte, boter, olie, 1 nootje bloemboter (100 gr boter/50gr bloem) Saus : 6 kleine kalfsschenkels, 1 hamzwoerd, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 75 gr boter, 3 el olijfolie, 4 (tamme)konijnebillen, 3 grote uien (gehalveerd in ringen), 2 el bloem (gezeefd), 1 tl rozemarijn (gedroogd),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300 gram riblappen, peper en zout, 1 theelepel bloem, 40 gram boter, (u kunt ook half boter en half rundvet gebruiken) 1 ui, 1 laurierblad, 2[...]
Bron: smulweb.nl