Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1-1,5 kg varkensribjes 1 eetlepel knoflookkorrels 1 theelepel gemalen zwarte peper 2 eetlepels zout 250 ml barbecuesaus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 225 gr ui, gesneden 450 ml ketchup 500 ml water 4 theelepels zout 4 eetlepels worcestersaus 125 ml azijn 70 gr donkerbruine[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 5 1 (330 ml) blikje of flesje bier 350 ml water 1 eetlepel zout 3 eetlepels plantaardige olie 2,25 kg varkens spareribs 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 - 4 people Marinade 1/2 eetlepel suiker 1 theelepel zout 1/2 eetlepel lichte sojasaus of 1 eetlepel donkere sojasaus 1-2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo varkenrsribjes. 1 rode peper gehalveerd en in reepjes gesneden (mag ook sambal zijn) 250 ml oestersaus flinke scheut[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Dry rub 1 el paprikapoeder ½ el komijnzaad 1 el uipoeder 1 el knoflookpoeder 1 tl chilipoeder 1 el oregano 1 el grof zeezout 1 el[...]
Bron: smulweb.nl*2 kg rauwe spareribs *1 ui *3 teentjes knoflook *olijfolie *1 theelepel gemalen komijn *1 kaneelstokje *1 dl. tomatenketchup *1 dl. balsamicoazijn witte of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 flinke verse spareribs 2 uien (fijn) 2 teentjes knoflook (geperst) 2 el bruine basterdsuiker 2 el wijnazijn 200 ml tomatenketchup 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Dry rub 1 el paprikapoeder ½ el komijnzaad 1 el uipoeder 1 el knoflookpoeder 1 tl chilipoeder 1 el oregano 1 el grof zeezout 1 el[...]
Bron: smulweb.nlVroeger, in de tijd dat mijn allergie nog niet bestond, was ik dol op spareribs. Verse van de slager en goed gemarineerd, daar kon ik echt van genieten. Helaas[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comNiet grillen maar slow-cooked Barbecueën is blijkbaar een mannending. Nou die van mij bakte er niet veel van. Altijd verbrand vlees en groente. Mijn kritiek[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVroeger, in de tijd dat mijn allergie nog niet bestond, was ik dol op spareribs. Verse van de slager en goed gemarineerd, daar kon ik echt van genieten. Helaas[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comVoor de Taste of the World Iberico buik ribs van Albert Heijn (uit de diepvries) zocht ik een Spaans recept voor deze spareribs van het Iberico varken. Ik[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDeze Costine di maiale worden niet gemarineerd met de bekende rode barbecuesaus, maar met een mosterd-honing-soja saus. De varkensribbetjes of spareribs zijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEntrecosto no forno – Portugese spareribs uit de oven "Hoewel de meeste mensen denken dat je spareribs van de barbecue moet eten is het hier in Portugal[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl