Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 2 2 kipfilets 10-12 verse asperges 2-3 takjes rozemarijn 1 rode ui 4-5 champignons 0,5 l kippenbouillon eetlepel bloem voldoende[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets 60 gr bloem 1/4 theelepel paprikapoeder 1/4 theelepel cayennepeper 1 snufje zout en versgemalen zwarte peper 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 - 6 Kip marinade 1/2 eetlepel suiker 1 theelepel zout 1/2 eetlepel lichte sojasaus of 1 eetlepel donkere sojasaus 1-2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlDit is een kipgerecht met pure smaken. Langzaam gaar gestoofd met tomaten, paprika, paddestoelen en rauwe ham. Neem voor dit gerecht een scharrel- of maiskip[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com4 parelhoenfilets of kipfilets 250 gr. gemengde champignons 2 sjalotjes 1 teen knoflook geperst 3 dl. room 100 gr. gorgonzola citroen Elke dag iets lekkers! 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 4 1 1/2 eetlepel boter, apart te verwerken 1 grote ui, gesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 200 gr (kastanje)champignons, stelen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 200 ml zonnebloemolie (+ 1 el) 500 g kipfilet (in reepjes) 3 el maizena (pakje 200 g) 1 rode paprika (in reepjes) 1 schaaltje shiitake[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g kastanjechampignons 4 kippenbouten 4 el olijfolie 125 g magere spekreepjes 3 uien 4 tenen knoflook 200 ml marsala (slijter) 100 ml[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 12 kippen vleugeltjes of kleine drumstiks 60 gram boter 90 gram plantaardige olie 60-90 ml mooie bruine rum, zoals Ron Abuelo 2-3 kippen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 3 gedroogde Chinese paddestoelen 225 ml heet water 225 ml donkere sojasaus 2 eetlepels lichte sojasaus 3-4 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 a 3 dubbele kipfilets - 100 gram romige pate - 1 bosuitje - 100 gram paddestoelen - tijm - eetlepel honing - peper - zout - flesje zwaar[...]
Bron: smulweb.nl