recepten999.nl | garnalen cocktail jamie oliver | lamsbout 800 gram | bananentaart van saroma | zalmtaart bladerdeeg kwark | recepten999.nl | wortelsoep thermomix | Garnalencocktail met appel
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder nootmuskaat chorizo

Gevonden 13 recepten

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Ossobuco alla Romana

voor 4 personen 4 kalfsschenkels van 250 g 1 groot blik pomodori pelati ½ gl. witte wijn 200 ml kalfsbouillon 1 selderijstengel 1 winterpeen 1 grote ui[...]

Bron: smulweb.nl
Filetlapjes met witte wijn

Ingrediënten 4 varkensfiletlapjes 2 el bloem 50 g boter 2 tenen knoflook (fijngesneden) 125 ml droge witte wijn 100 ml runderbouillon (van tablet) 1[...]

Bron: ah.nl

Ribeye met maïsbrood

Ingrediënten 500 g bloem (+ evt. beetje extra) 1 zakje gedroogde gist (7 g) 1 blikje maïskorrels ((198 g), uitgelekt) 2 el paprikapoeder 1 ei[...]

Bron: ah.nl
Varkenshaas met gekonfijte ui

Ingrediënten 4 rode uien (gepeld en elk in 6 partjes gesneden) 1 eetlepel tijmblaadjes (bakje a 15 gr) 1/2 eetlepel balsamicoazijn (wit) 50 gr boter 8[...]

Bron: ah.nl
Haasmedaillons met maple-cider glaze

Ingrediënten 1 kg roodschillige aardappel (schoongeboend) 2 venkelknollen 4½ el arachideolie 1 el venkelzaad 1 tl zeezout 2 el ahornsiroop 2 el[...]

Bron: ah.nl
Stoofvlees, maar dan anders: op zijn Chinees

Het is koud, het is guur, ideaal weer voor een stoofpotje. Ik ben er verzot op in de winter: eenvoudig te maken, niet al te veel werk, je huis geurt er[...]

Bron: donnacaramella.blogspot.be
Saltimbocca alla Romana

Nee ik zal niet weer over de Godfather beginnen, maar je kunt er bijna niet omheen dat de Italianen de meesters van het kalfsvlees zijn. De recepten zijn vaak[...]

Bron: cuisinepratique.blogspot.nl
Rosbief gevuld met kruiden

voor 4 personen 600 gr rosbief op kamertemperatuur 1 rode ui 1 rode paprika 1 grote venkelknol 50 gr zachte boter 3 eetlepels platte peterselie fijngehakt 3[...]

Bron: smulweb.nl
Runderlapjes in een heerlijke Provencaalse saus

voor 4 personen 750 gr runderlappen (gehalveerd) 4 el olijfolie 4 el Provencaalse kruiden (bv Silvo) 3 el bloem gemengd met (versgemalen) peper en zout 50 gr[...]

Bron: smulweb.nl
Gestoofde kip op Italiaanse wijze

voor 4 personen 1 kip van ca. 1 kg. zout peper 50 gr. boter 1 ui, genipperd 1 teentje knoflook, geperst 3 1/2 dl. kippenbouillon 350 gr. tomaten 2 eetl.[...]

Bron: smulweb.nl
Saltimbocca van kip, venkel en dragonsaus

voor 4 personen 3 middelgrote venkelknollen 4 enkele kipfilets zout en versgemalen peper 4 plakken coburger- of serranoham 3 takjes dragon, alleen de[...]

Bron: smulweb.nl
Heerlijk in de herfst: Romeinse runderstoofpot

voor 4 personen 500 gr runderstooflappen (in dobbelstenen) 250 gr rundergehakt 1 ei 2 el grove mosterd paneermeel 2 winterwortels (geschild, in plakjes) 1[...]

Bron: smulweb.nl
Stoofvlees, maar dan anders: op zijn Chinees

Het is koud, het is guur, ideaal weer voor een stoofpotje. Ik ben er verzot op in de winter: eenvoudig te maken, niet al te veel werk, je huis geurt er[...]

Bron: donnacaramella.blogspot.be

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy