Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 28 recepten
Net kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlHet spreekwoordelijke "groeien als kool" is niet echt van toepassing op de rode kolen in onze moestuin. Ze hebben op dit moment nog maar de grootte van een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEen makkelijk recept. Ingrediënten : 1 kg kruimige aardappelen 80 gram boter 1 ui ½ rode kool 2 el rietsuiker 75 ml Balsamico azijn 1 takje rozemarijn 3[...]
Bron: meerrecepten.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEven niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRunderstoofvlees met mosterdjus, rodekool stamppot en gebakken appelschijven Stel je een koude winterdag voor. Je zet 's middags het vlees in de oven en laat[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 2 personen Marinade Per persoon 2 konijnenbouten 1 beker witte azijn(of meer) 1 beker water (of meer) De konijnenbouten moeten onderwater (azijn) staan.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (runderrib- of sucadelap, maar traditioneel wordt paardenvlees gebruikt) 300 ml rode-wijnazijn 6 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Paardenvlees,konijn of rundvlees zijn het lekkerste. 1 pakje Bleu Band 1 bouilionblokje `n stukje gember (gesneden) 1 fles azijn water 1 of 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg. rundvlees (in stukjes gesneden sudderlapjes kan ook), 3 uien, boter, kruidnagels, laurierblaadjes, water, azijn, zoete ketjap,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 500 gr. mager runderpoulet 2 grote uiten 5 laurierbladen 5 kruidnagelen groot kopje water groot kopje azijn appelstroop/ontbijtkoek bindmiddel[...]
Bron: smulweb.nl