worteltaart jamie oliver | worteltaart recept jamie oliver | bamisoep | ovenschotels recepten ah | smulweb appeltaart | vispakketjes voor op de bbq | abrikozenjam | spinazietaart met geitenkaas
Login

Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan

Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!

Wachtwoord vergeten?

Vlees zonder krab tijm olijfolie

Gevonden 27 recepten

NIET INCLUSIEF...

MOEILIJKHEIDSGRAAD

Kalkoen met bier en paddestoelen

voor 4 personen 2 grote Elstar appels 1 fles zwaar bier, naar keuze 75 gr. boter 500 gr. kalkoenfilet Kaneel 2 knoflooktenen Kruidnagel, gemalen 250 gr.[...]

Bron: smulweb.nl
Biefstuk met balsamico en paddenstoelen

Ingrediënten 1 pakje rijst (met stukjes noot (275 g)) 1 bakje paddestoelenmelange (200 g) 2 teentjes knoflook 4 biefstukken (ca. 650 g) 75 g roomboter[...]

Bron: ah.nl

Spareribs uit de slowcooker

Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepel arachideolie 1.3 kilo spareribs 1 pot (425 gram) tomatensaus 1 eetlepel gedroogde stukjes ui, of meer naar smaak 80[...]

Bron: allrecipes.nl
Stroganoff varkensvlees

Ingrediënten Porties : 4 4 flinke varkenskarbonades 2 eetlepels plantaardige olie 1 ui, fijngesneden 100 g verse champignons, in schijfjes gesneden 4[...]

Bron: allrecipes.nl
Kalfsfricandeau met een ratatouille van fijne[...]

voor 4 personen 750 g kalfsfricandeau 80 g boter 1 dl rode wijn 1 dl kalfsfond 8 babymaiskolfjes 2 meiknolletjes 8 bloemkoolroosjes zout, peper 12[...]

Bron: smulweb.nl
Boeuf Stroganoff

voor 6 personen Voor de saus: 7 dl creme fraiche, 1.5 eetlepel fijne mosterd, 3 eetlepels tomatenpuree, 3 eetlepels worcestershiresaus, 2 theelepels milde[...]

Bron: smulweb.nl
Kip met rum en kokos

voor 2 personen 12 kippen vleugeltjes of kleine drumstiks 60 gram boter 90 gram plantaardige olie 60-90 ml mooie bruine rum, zoals Ron Abuelo 2-3 kippen[...]

Bron: smulweb.nl
Kip chow mein

Ingrediënten 200 ml zonnebloemolie (+ 1 el) 500 g kipfilet (in reepjes) 3 el maizena (pakje 200 g) 1 rode paprika (in reepjes) 1 schaaltje shiitake[...]

Bron: ah.nl
Kalfslapjes met hete bliksem

Ingrediënten 1 dunne prei 1 ui 1½ teentje knoflook 2 kalfslapjes (à ca. 150 g) zout peper 1 eetlepel bloem 75 g roomboter 1 dl rode wijn 2[...]

Bron: ah.nl
Runderreepjes met shii-takes en Shanghai paksoi

Ingrediënten 300 g basmatirijst 3 struikjes Shanghai paksoi (of 1 gewone paksoi) 100 g shii-takepaddestoelen 1 el maizena 5 el zonnebloemolie 1 schaaltje[...]

Bron: ah.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Parelhoen of kip met gebakken champignons en[...]

4 parelhoenfilets of kipfilets 250 gr. gemengde champignons 2 sjalotjes 1 teen knoflook geperst 3 dl. room 100 gr. gorgonzola citroen Elke dag iets lekkers! 4[...]

Bron: smulweb.nl
Beef Wellington

voor 4 personen 1.2 kg rosbief aan een stuk van gelijke dikte zout versgemalen peper 50 g boter 5 sjalotten of 2 kleine uien 250 g oesterzwammen of[...]

Bron: smulweb.nl
Chinese kip en kastanje stoofschotel

Ingrediënten Porties : 4 - 6 Kip marinade 1/2 eetlepel suiker 1 theelepel zout 1/2 eetlepel lichte sojasaus of 1 eetlepel donkere sojasaus 1-2 eetlepels[...]

Bron: allrecipes.nl
Roergebakken rundvleesreepjes met broccoli,[...]

Ingrediënten Porties : 4 3 eetl. sojasaus 2 theel. bruine basterdsuiker 450 g kogelbiefstuk, dwars in plakjes van 3 mm dik 1 kleine broccoli, in roosjes[...]

Bron: allrecipes.nl
Japans rundvlees met sobanoedels

Ingrediënten Porties : 4 5 el donkere sojasaus 2 teentjes knoflook, geperst 1 el maïzena 1 tl wasabipasta (Japanse mierikswortelroom) 450 g magere[...]

Bron: allrecipes.nl
Chinese kip

Ingrediënten Porties : 4 3 gedroogde Chinese paddestoelen 225 ml heet water 225 ml donkere sojasaus 2 eetlepels lichte sojasaus 3-4 teentjes knoflook,[...]

Bron: allrecipes.nl

Recepten999 is a recipe search engine that find recipes with advanced filters like ingredients, categories and keywords.
Recepten999 does not host recipes, only links to other sites. | FAQ | Privacy