Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 182 recepten
voor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 6 kipfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 120 gr witte bloem 3 eetlepels olijfolie 4 uien, gesneden 3-4 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 hele kreeftenstaarten 1 (2 kg) runderfilet 250 gr boter 1 theelepel knoflook, fijngesneden 1 dessertlepel citroensap 1 fles[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo buikspek met zwoerd Zeezout 5 el sojasaus 2 el five spices poeder (toko) Arachide olie (pinda olie) Heet water voor de zoetzure saus[...]
Bron: smulweb.nlPer kilo vlees ieder soort is goed. Wildzwijn is super 250 varkens schoudervet 15 gram zout als je perse wilt Flink bos verse venkel, anders een handje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 500 g varkenshaas 2 eetl. bloem zout en versgemalen peper 1 flinke ui 1 stuks uien 1 grote appel (bijv. Elstar) 60 g boter 2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 600 gram vlees in dunne reepjes, naar keuze van varkens-, kalkoen- of kalfsvlees 1-2 el tarwemeel/bloem 250 gram (grot)champignons, in[...]
Bron: smulweb.nlPer kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 50 gram boter 1 sjalot, gesnipperd 1 teen knoflook 2 eetlepels verse rozemarijn, fijngehakt 150 ml droge witte wijn 2 stukken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 200-250 gram kalfslever, dunne plakken - 1,5 eetl. bloem, gezeefd - zout - witte peper uit de molen - 2 flinke sinaasappels - 3 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ rodekool 2 winterpenen 70 g boter 500 g biologische riblappen 4 sjalotten 10 g rundvleeskruiden 300 ml rode wijn ½ biologisch[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eendenborstfilets 2 eetlepels Dijon mosterd 150 ml droge witte wijn 2 eetlepels witte-wijnazijn 4 kruidnagels 1 kaneelstokje 2 cm verse[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 16 groene asperges 8 kleine meiknolletjes 8 courgettes 8 kleine worteltjes 5 ons lamsfilé 3 takjes rozemarijn 4 eetlepels balsamico[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el arachideolie (pindaolie) 2 eendenborsten (a 150 g) 200 g peultjes 300 g broccoli 1 Spaanse peper ½ teentje knoflook 40 g[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen -1 kg kalkoen osso-bucco-50 gr boter-1 gesneden ui-1 koffielepel kerriepoder-1 apel in blokjes gesneden-1 banaan in schijfjes-zout-peper-1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 30 witte asperges (AA) 1½ el kervel 1½ el bieslook 1½ el peterselie 1½ el basilicum 60 gr wit casinobrood 10 st ½ cm dikke[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 800 g runderlappen zout en peper 1 eetlepel boter of margarine 125 g gerookte spekblokjes 4 dl droge witte wijn (Chennet) 2 laurierblaadjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 Marinade 4 kipfilets het sap van 1 citroen 1 theelepel citroenconcentraat 1 theelepel paprikapoeder (of naar smaak) 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nl