Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Lamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 theelepel olijfolie 2 (170 gr) rundvlees tournedos 1 eetlepel boter 225 gr verse witte champignons, gehakt 5 eetlepels gehakte[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 rode paprika`s 4 trostomaten 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gr penne 125 gr emmenthaler en/of gruyère 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kalkoen van 3 à 4 kg 50 gr boter 200 ml groentebouillon grof zeezout - versgemalen peper voor de vulling: de lever van de kalkoen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 rode paprika`s 4 trostomaten 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (geperst) 400 gr penne 125 gr emmenthaler en/of gruyère 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de Paneer: 3 liter melk 6 eetlepels citroensap (dit geeft meer paneer dan je nodig hebt, maar paneer is een kleine week houdbaar in de[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 1 kleine ui; 2 tenen knoflook; 2 eetlepels olijfolie; 1 koffielepel gedroogde pepervlokken; 500 gram rundergehakt;[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor de gehaktballetjes: 1 kleine ui; 2 tenen knoflook; 2 eetlepels olijfolie; 1 koffielepel gedroogde pepervlokken; 500 gram rundergehakt;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR VLEES INGREDIËNTEN: 3 e olijfolie 1kg mager runderlappen in blokjes 2 uien in halve ringen 2 e bloem 3 e brandewijn 3 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 125 g bloem 1 ei, losgeklopt 300 ml halfvolle melk 1 tl zonnebloemolie zout en peper Kip-notenvulling 50 g cashewnoten 1 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 450 g mager lamsgehakt 1 grote ui, fijngesneden 3 worteltjes, fijngesneden 3 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 225 gr rundernieren 1 el plantaardige olie 4 el bloem zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 500 gr runderstoofvlees, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 25 g ansjovis op olie, uitgelekt 2 eetl. halfvolle melk 2 eetl. olijfolie 1 rode ui, grofgesnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g varkenshaas 300 g aardappels (droogkokend), geschild en gewassen 50 g roomboter 1 dl room (of melk) 0,25 l demi-glace (bruine basissaus,[...]
Bron: smulweb.nl*1 kilo rundvlees van de dikke rib, in blokjes *zout en peper *4 eetlepels olijfolie *1 ? deciliter rode wijn *2 uien, fijngesneden *? struik bleekselderij,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 lamsracks van 600gr 100gr shii-take 100gr kastagnechampignons 100gr oesterzwammen 100gr cantharellen 5 tenen knoflook Verse rozemarijn 0.5[...]
Bron: smulweb.nlEend is iets wat wij maar weinig eten, terwijl het toch ontzettend lekker is. In ieder geval was deze tamme eend dat! Het recept komt weer uit de Plusfolder.[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 6 personen 1 kleine ui; 1 stengel bleekselderij; 1 grote appel; 100 gram boter of margarine; 1 theelepel kipkruiden; peper; 3 sneetjes oud wit brood,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nl