Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 135 recepten
Per kilo varkensschouder: 250 gram rugvet (buikvet heeft een lagere smeltingsgraad en zorgt bij het malen van het vlees voor een snel verstopte machine) 15[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 100 gr witte bloem 2 theelepels zout, of naar smaak 1/4 theelepel versgemalen zwarte peper 2 fazanten - afgespoeld, drooggemaakt[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 7 2 bosjes verse peterselie, gehakt 1 bosje verse tijm, gehakt 6 eetlepels gedroogde rozemarijn 3 eetlepels citroenrasp 12[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets zout en peper naar smaak knoflookpoeder naar smaak (eventueel) 3 eetlepels olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 kipfilets zout en versgemalen zwarte peper naar smaak 120 gr witte bloem 3 eetlepels olijfolie 4 uien, gesneden 3-4 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 kilo buikspek met zwoerd Zeezout 5 el sojasaus 2 el five spices poeder (toko) Arachide olie (pinda olie) Heet water voor de zoetzure saus[...]
Bron: smulweb.nlPer kilo vlees ieder soort is goed. Wildzwijn is super 250 varkens schoudervet 15 gram zout als je perse wilt Flink bos verse venkel, anders een handje[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr varkenfiletlapjes 4 eetlepels witte bloem 1/2 theelepel zout 1/4 theelepel peper 1 eetlepel olijfolie 1 eetlepel verse[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 konijnenbouten 2 grote sjalotten 4 teentjes (verse) knoflook 125 gram gerookte spekblokjes 200 gram champignons 3 dl kippenbouillon 1 fles[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 tl olijfolie, extra vergine 1 kg biefstuk van de rug, circa 7,5 cm dik, zonder vet 2 grote uien, fijngesneden 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 4 eendenborstfilets 2 eetlepels Dijon mosterd 150 ml droge witte wijn 2 eetlepels witte-wijnazijn 4 kruidnagels 1 kaneelstokje 2 cm verse[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 3 el arachideolie (pindaolie) 2 eendenborsten (a 150 g) 200 g peultjes 300 g broccoli 1 Spaanse peper ½ teentje knoflook 40 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 125 g chorizo, in dunne plakjes 1 rode ui, versnipperd 1 teen knoflook, geperst 1 stengel bleekselderij, in kleine stukjes 300 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 rode peper 2 sneetjes witbrood 5 el droge witte wijn 1 sjalot 2 tenen knoflook 250 g half-om-halfgehakt 1 ei 1 mespunt nootmuskaat 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 125ml sinaasappelsap 250ml witte wijn 60 ml olijfolie 3 teentjes knoflook, fijngesneden 2 eetlepels verse tijm, fijngesneden 2[...]
Bron: allrecipes.nl