Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
voor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 Cranberryvulling 100 gram gedroogde cranberry's 480 ml kokend water 2 eetlepels geroosterde pijnboompitten 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 biefstukken 500 g aardappelen, geschild en in stukken 2 el olijfolie 1 el boter scheutje cognac zeezout peper uit de molen 200 ml witte wijn[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 700 g runderpoulet 1 ui, in stukken 150 ml witte wijnazijn 2 laurierblaadjes 2 kruidnageltjes 5 stronkjes witlof 50 g bruine basterdsuiker 100[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 grote ui 3 rijpe tomaten 2 teentjes knoflook 60 g blanke amandelen 1 kg konijnenbouten 5 eetlepels olijfolie zout en peper 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 dunne prei 1 ui 1½ teentje knoflook 2 kalfslapjes (Ã ca. 150 g) zout peper 1 eetlepel bloem 75 g roomboter 1 dl rode wijn 2[...]
Bron: ah.nlThe horizon cookbook Een paar jaar geleden kocht ik de twee bij elkaar behorende delen van dit kookboek. Het zijn kookboeken (een met recepten en een met[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlVarkensdarmen ja de echte kun je gewoon bij DE slager kopen zelf het een keer gehaal bij zegro rotterdam dit is een soort sligro horeca groot handel Ze wisten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. rode bietjes. 250 gr.uien, gesnipperd 2 teentjes knoflook 500 gram sukadelapjes 1 laurierblad zout en peper tijm, kruidnagel,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr.paarden poulet500 gr.uien.2teentjes knoflook.1rode paprika.1groene paprika.2 prei 2wortels.1 rode pepertje.1pakje mix voor[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Een stuk 500-600 gram beetje doorregen varkensvlees,dat bij het braden sappig blijft en als gaar is, in schijfjes gesneden kan worden. Geen[...]
Bron: smulweb.nl400 gram vette speklappen 200 gram hamlappen 1 ui 2 teentjes knoflook scheutje rode wijn 15 gram nitrietzout 1/2 eetlepel suiker 3 gram korianderzaad[...]
Bron: smulweb.nlVarkensdarmen ja de echte kun je gewoon bij DE slager kopen zelf het een keer gehaal bij zegro rotterdam dit is een soort sligro horeca groot handel Ze wisten[...]
Bron: smulweb.nl