Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1,5 liter water 5 eetlepels grof zeezout 2 eetlepels suiker 6 karbonades van 1cm dik 120 ml olijfolie 4 teentjes knoflook 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 175 ml water 75 ml citroensap 5 eetlepels gehakte ui 1 eetlepel donkerbruine zachte suiker 1 eetlepel fijngehakte lente-ui 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 200 gram lichtbruine basterdsuiker 240 ml sojasaus 240 ml sinaasappelsap 125 gram pittige mosterd 80 ml honing 2 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 6 karbonades 1 theelepel uienpoeder (of naar smaak) 1 theelepel knoflookpoeder (of naar smaak) 1,5 theelepel citroenpeper (of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 700 ml water 30 gr suiker 1,5 eetlepel zeezout 1 takje verse rozemarijn 2 takjes verse tijm 4 karbonades (van ong. 2,5 cm dik)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg schouderkarbonade of krabbetjes kippenbouillon 1 e marmite (supermarkt) 5 e suiker 1 e meel 2 e ciderazijn of witte wijnazijn 3 e[...]
Bron: smulweb.nlThuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen 6 grote schouderkarbonades zonder bot 5 lenteuitjes 6 plakjes verse gember 6 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels pale medium dry sherry 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 2 olie voor het braden 2 karbonades 4 grote uien, in ringen gesneden 1 teentje knoflook, geplet een snufje suiker 200 ml cider[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 4 schouder-of halskarbonades boter (of reuzel) peper en zout, versgemalen Chutney olie 1 ui in ringen 2 tenen knoflook, in dunne plakjes 1/2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zakje garneeramandelen ((55 g), grofgehakt) 2 x 2 stuks haas- of ribkarbonades 2 el olie 2 tenen knoflook (fijngehakt) 300 g pitloze witte[...]
Bron: ah.nlPipian saus De pipian saus, van het woord pepitas (zonnebloemzaadjes) is niet alleen lekker met varkenskarbonades, maar ook met kip en enchiladas.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLastig om een - bijna zwarte - karbonade te fotograferen, want echt mooi is 'ie niet.. Schrik niet! Hij is niet zwart omdat hij aangebrand is, maar het is het[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlThuis aten wij vroeger bij “ons mam”, elke zondag lekker vette koteletjes met gekookte aardappeltjes en seizoensgroenten. Mét een beentje. Het was[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 2 personen 2 Ribkarbonades (? 125 gram) 1 ui 0.5 prei 0.5 citroen 2 appels (cox′s orange) 2 eetlepels rozijnen 1 eetlepel gember (om te bakken) 2[...]
Bron: smulweb.nl