Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 21 recepten
Dit is een sinds jaren beproefd recept, vandaag heb ik het voor het eerst in de slowcooker gemaakt. Deze milde curry is geïnspireerd op de Indiase keuken, en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen paar dagen geleden lag het nieuwe Jamie Magazine in de bus en dan voel ik me altijd een beetje jarig. Omdat ik een enorme fan ben én omdat ik het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet komt niet zo vaak voor dat ik een hele kip maak maar ik had er echt weer's trek in. En omdat het niet zo vaak op tafel komt, heb ik er wat meer werk van[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlIk neem me elke week weer voor om een beetje te plannen wat ik ga koken maar meestal komt er weinig van terecht. Een paar dagen geleden ben ik er toch eens[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit recept kreeg ik van een collega. Wel op z'n Indisch, een complete lijst met ingrediënten dus maar zonder exacte hoeveelheden. Tijd dus voor een klein[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlAls kind had ik al iets met India. Wanneer ik een Bollywood film zag, zat ik met mijn neus aan de tv geplakt. Hetzelfde heb ik met Indiaas eten; de kleuren en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlJaren geleden kwam ik een heerlijk recept tegen voor een heerlijk roerbakgerecht met varkensvlees. Het enige wat eraan ontbreekt zijn de groenten, maar die kun[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlGeleend van Jamie Oliver...mijn favoriete kok. In de nieuwste editie van zijn magazine staat een recept voor gemarineerde kippenboutjes. Die heb ik vervangen[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlJe hebt misschien een keer cassave gegeten, maar wist je dat ook het blad van de cassaveplant eetbaar is? In sommige Afrikaanse landen, waaronder Congo en[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlHet gebeurt niet vaak maar vandaag was ik echt even stil toen ik de eerste hap nam. Natuurlijk had ik tijdens het koken al geproefd maar dat is toch anders dan[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlTijdens mijn vakantie in Guatemala heb ik prachtig kookboek gekocht met recepten van de Maya's, de Inca's en de Azteken. De basis voor dit gerecht is een[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit gerecht is makkelijk om voor te bereiden. Je kunt de lamskoteletjes gewoon in de marinade invriezen. Laat ze voor gebruik in de koelkast ontdooien, doe ze[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlZureshk - zuurbessen in het Nederlands - is een geliefd ingrediënt in de Perzische keuken. Het zijn rode gedroogde bessen die een fijne zure smaak aan je[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl