Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Deze keer met kuitlappen op advies van @slagervanderzon, 1,5 kg. Die kuitlappen waren mooi ik ben helaas vergeten een foto te maken. Sorry. Vlees ruim van te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk heb een tijdje niets geschreven op dit onvolprezen kooklog, maar ik had het gewoon erg druk. Ik heb wekenlange onderhandelingen achter de rug. Een enorm[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBak een kilo magere runderlapjes in stukken aan in olijfolie, voeg er 4 in grove stukken gesneden rode ui, een gehakt teentje knoflook en een paar in plakjes[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVarkenshaas is redelijk makkelijk te bereiden en bijna iedereen vindt het nog lekker ook. Bovendien ziet zo’n schaal er mooi uit, dus het is ideaal[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSmakelijke balletjes, maar niet perse heel authentiek. Dille is een bekend kruid in de Indiase keuken, maar je zal het niet zo snel tegen komen in dit soort[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlN=2 hoor. Maar daar stonden we dan in de keuken, Meneer en ik, eetlepels met ketchup te proeven. Ik had de Heinz ketchup, die hier in grootverpakking wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk moet nu opeens denken aan een oud tijdschrift dat ik bewaar. Erg oud hoor, zeker uit de jaren ’70. De huisvrouw wordt erin aangeraden om eens lekker[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven niets vegetarisch, maar ruimte voor een recept met konijn, waar ik toch wel erg dol op ben. Dit Vlaamse recept is heerlijk kruidig en zoetzuur. Het is de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu de beenham weer in de spotlights staat dankzij onze eigen Nico wil ik u mijn eigen gemodificeerde beenhamrecept natuurlijk niet onthouden. Bij de AH hebben[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk hou van rundvlees dat ellenlang moet stoven. Hoe langer, hoe beter. Het is niet echt nodig om het vlees aan te bakken, maar dat heb ik al eerder[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVandaag weer mijn hart opgehaald tijdens de diverse jaarmarkten. Vijf mei, dat is voor mij met saus op mijn bek op een dorpsplein onbeperkt beenham vreten. Ik[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp eerste kerstdag genoten wij een grandioos kerstdiner bij Tante Kee . Tante Kee is een charmant restaurant aan het water op het idyllische Kaageiland. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl