Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
voor 6 personen 1kg aubergines, in plakken van 1cm dik gesneden Zout en vers gemalen peper Circa 50 gram bloem om te paneren Circa 3 dl olijfolie 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 350 gr doorregen bacon, in stukken van 2,5 cm 150 gr feta, verkruimeld 3 eetlepels zure room 1/8 eetlepel gedroogde oregano 1/8[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor kip kippenvleugels zout zwarte peper olie voor frituren bereiding van kippenvleugels 1. Verwijder de vleugeltip van elk kippenvleugel en[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen voor kip kippenvleugels zout zwarte peper olie voor frituren bereiding van kippenvleugels 1. Verwijder de vleugeltip van elk kippenvleugel en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 kilo kip, in stukken 250-500 ml melk 2 eieren hete pepersaus, zoals Tabasco 250 gr bloem, gezeefd 1 flinke eetlepel zout 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen * 1 kilo rundergehakt * 2 eetlepels amandelmeel * 2 Eieren * 2 Uien * 2 teentjes knoflook * 2 theelepels komijnzaad (djinten ) * 2 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen * 1 kilo rundergehakt * 2 eetlepels amandelmeel * 2 Eieren * 2 Uien * 2 teentjes knoflook * 2 theelepels komijnpoeder (djinten ) * 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 x 500 gr half-om-halfgehakt 4 grote uien (gepeld) 5 tenen knoflook (gepeld) 1 zakje verse peterselie ((30 g), fijngesneden) 3 eieren 1[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Voor 4 tot 6 personen: - 2el olijfolie - 1 ui, fijngesneden - 2 teentjes knoflook, uitgeperst - 500 g lamsgehakt of fijngesneden lamsvlees - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 4 personen: 2 trostomaten 4 bosuitjes 1 el citroensap 1 zakje verse basilicum 1/2 zakje verse munt zout, peper 2 eieren 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nlIk verzin veel recepten zelf maar ik snuffel ook graag op recepten websites en zo ben ik al een langere tijd lid van de facebookgroep van Sigrid . Daar komen[...]
Bron: marlonsebel.blogspot.nl