Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 112 recepten
Ingrediënten Porties : 2 2 eendenborstfilets 1 snufje zout 1 snufje cayennepeper 1 mespuntje versgemalen zwarte peper 125 ml kippenbouillon 2 el honing 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 2 eetlepels boter 2 sup bunjut (zakjes met gedroogde Maleisische kruiden) 3 kruidnagels knoflook, dun gesneden 1 tot 2 hele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 varkensfiletlapjes 350 gr verse gemberwortel, geschild en geraspt 4 teentjes knoflook, geschild en geraspt 4 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels droge sherry 2 plakjes verse gember 1 eetlepel oestersaus 1/2 theelepel chinese vijf kuidenpoeder 4 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetl. honing 3 eetl. citroensap 3 eetl. zoutarme sojasaus 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 theel. olijfolie 4 kleine courgettes,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetl plantaardige olie 6 karbonades (zonder bot) of varkensfilets 3 eetl honing 100ml water 4 eetl sojasaus 1 kleine ui,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 dl honing 4 eetlepels Dijon mosterd 1 eetlepel kerrie 2 eetlepels sojasaus cayennepeper naar smaak (of andere pepers/pittigheid) peper 4[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eendenborsten 500 ml balsamico azijn 3 eetlepels acacia honing 3 eetlepels sojasaus 12 mandarijntjes, geschild en in vieren[...]
Bron: allrecipes.nlEendenborst met soja, paksoi en sinaasappel Ingrediënten 3 tamme eendenborst 2 el sojasaus 2 el oestersaus 4 stronkjes mini paksoi of anders gewone paksoi 4 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2 theel. sesamolie 1 eetl. citroensap 25 g verse gemberwortel, geschild en fijngesneden 3 eetl. munt, fijngesneden 350 g magere[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 120 ml barbecuesaus 60 ml sojasaus 60 ml rode wijn 60 ml ahornsiroop (of honing) 1 eetlepel chilipoeder 1 eetlepel droge[...]
Bron: allrecipes.nl