Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Als je thuis je Kerstmenu bedenkt maar het dan elders moet klaarmaken loop je soms tegen onverwachte problemen aan. Een mooi groot stuk kalkoenfilet, in België[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.be600 g ribbetjes 50 g gesneden gezouten spek bakboter 1 ui 50 g rozijnen bloem 1/2 flesje donker bier, niet gezoet, van hoge gisting 1/2 koffielepel balsamico[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 18 150 gr rozijnen 350 ml sinaasappelsap, verdeeld 250 gr gehakte selderij 1 grote ui, in stukjes gesneden 225 gr boter, verdeeld[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 60 gram boter 1 eetlepel olijfolie 450 gram gesnipperde ui 1 teen knoflook, geperst 2 eetlepels kerriepoeder, of naar smaak 1[...]
Bron: allrecipes.nl8 tortilla's, 400 gram kipfilet, 1/2 tl gemalen komijn, 2 el olie, 1 ui, 1 paprika in blokjes, 2 el rozijnen, blikt tomaatstukjes, mespunt kaneel,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de gehaktballen: 500 gram gehakt halfom 4 witte boterhammen zonder korst 1 kopje melk 2 sjalotjes of een kleine ui 1 theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 rode ui 7 el olijfolie 1 salie ½ el pijnboompitten 1 el blanke rozijnen 50 ml rode wijn 50 g broodkruim 750 g varkensrollade 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 200 g royale rozijnen uit chili (AH Excellent) 50 ml rode port 4 takjes tijm 60 g gepelde walnoten 4 biologische kipfilet (klein, AH puur &[...]
Bron: ah.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEigenlijk is dit en Hollands gerecht waar men over hachee met rode kool spreekt en dat meneer rotzooivrij wou eten toen hij een rode kool ontdekte in ons[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNiks is zo lekker als een boterzacht stuk rundvlees dat uit elkaar valt als je je vork erin prikt... :) Met een heerlijke ouderwetse smaak en een lekkere dikke[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlIn Belgenland is er vorig jaar een verkiezing geweest van 'de Belgische Klassieker in de Keuken', Op d'n televisie bij Jeroen Meus in het programma Dagelijkse[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlvoor 5 personen 1 konijn 2 flesjes bruin bier 2 ajuinen 1/2l blokje groentenbouillon 1/2dl l water zakje pruimen rozijnen 4sneden brood tijm & laurier 4 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Minstens 2 stukken konijn per persoon. 1/2 citroen p.pers. - genoeg honing om alle stukken mee in te wrijven - 2 handvollen druiven - thijm -[...]
Bron: smulweb.nl