Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Ingrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram Magere runderlappen of riblappen, in blokjes 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 1 eetlepel wok- of arachideolie 4 sjalotjes of 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 500gr Kalslapjes * 4el olijfolie * 6 bosuitjes/lenteuitjes * 200gr gedroogde abrikozen * 1teentje knoflook, geperst * 1laurierblad * 200ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 kippenpoten 50 gram braadboter 1/4 liter droge witte wijn 1 blik gepelde tomaten in blokjes (400 g) 2 laurierblaadjes 1 tl. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg rib-runderlappen (op kamertemperatuur) 100 g boter 6 uien (in ringen) 100 g bloem 2 rundvleesbouillontabletten 800 ml kraanwater 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ konijn in delen (bak ca. 600 g) 3 laurierblaadjes 4 kruidnagels 150 ml rodewijnazijn 1 flesje bier (0.33 liter) 75 g boter 3 uien (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg iets kruimige aardappelen 75 g boter 1 kg rundergehakt 3 uien 3 winterpeen 1 prei 1 laurierblaadje 20 g platte peterselie (bakje) 200[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg sukadelapjes 3 uien 500 g winterpeen 10 g peterselie 10 g verse Provençaalse-kruidenmix (bakje) 3 tenen knoflook 1 sinaasappel 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 uien 2 laurierblaadjes (zakje) 5 jeneverbessen 2 el gedroogde rozemarijn 1 kg runderriblap (schaal) 750 ml volle rode wijn (bijv. Chianti)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 2 schalen konijnenbouten (tam (a 2 stuks)*) 100 g ontbijtspek (in plakjes van 1 cm) 1 ui (fijngesnipperd) 3 takjes tijm 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Circa 800 gram rundvlees met klein vetrandje 3 flinke eetlepels Doesburgse mosterd Zout Circa 1 eetlepel versgemalen zwarte peper 4 theelepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Circa 800 gram rundvlees met klein vetrandje 3 flinke eetlepels Doesburgse mosterd Zout Circa 1 eetlepel versgemalen zwarte peper 4 theelepels[...]
Bron: smulweb.nl