Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 49 recepten
voor 4 personen 1 ui 2 laurierbladeren 6 jeneverbessen 1 kaneelstokje 300 gr. winterwortel 750 gr. runderrollade 1 dl. bouillon 3 el. olijfolie 2 el.[...]
Bron: smulweb.nlNet kregen we de uitnodiging voor de jaarlijkse buurtkerstborrel in de brievenbus. Dat is waar ook..... Kerst is al over een paar weken! Ik heb er eigenlijk[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen 1,5 kilo rundvlees (bijv.runderlappen) 75 gr. boter 5 grote uien in ringen kastanje champignons 2 bakjes (evr. tomaten in stukjes) 2tot 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g runderbiefstuk of -stoofvlees, zonder vet en in blokken van 5 cm gesneden 2 teentjes knoflook, gehalveerd 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlVeel links en rechts gegeten deze dagen maar toch een avondje zelf gekookt. Dit recept komt uit het prachtige kookboek van Dirk Jan Zonneveld, "de Dutchman's[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn de Franse Auchan heb ik een konijn gescoord! Een 'lapin entier' gevild en wel, maar met de kop (hoewel zonder oren) er nog aan. De tong van het beest hangt[...]
Bron: mangerie.blogspot.comGisteren plaatste ik een recept voor gecaramelliseerde witlof . Onderstaand recept komt uit hetzelfde nummer van Tip Culinair (kerst 1996). Blijkbaar heb ik[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 3 personen 3 sparerib van 500 tot 600 gram. zes dikke uien (twee uien per sparerib) in stukken 5 liter water bouillonblokjes negen dikke teentjes[...]
Bron: smulweb.nlLekker winterse kost: een stevige en verwarmende stoofschotel. Sinds ik heb ontdekt dat je rundvlees in de oven kunt stoven, doe ik het vaker. Bij stoven op[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIn de streekbox zat deze week rode kool en stoofvlees, dus een recept was snel bedacht. Ik vindt dit heerlijk alleen eten we het bijna nooit, omdat ik het[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlZuurvlees (Limburgs Zoervleisj) Ingrediënten (voor 4 personen) 1 kilogram mager runderstoofvlees (of paardenvlees), in stukjes 3 eetlepels vloeibare boter zout[...]
Bron: carryskitchen.blogspot.comDeze runderstoofschotel wordt traditioneel gemaakt in een speciale aardewerken stoofpan, een daube. Bij gebrek hieraan is een gietijzeren cocotte een voor de[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIngrediënten 2 sjalotten 75 g boter 380 ml wildfond (pot) 3 el rode port 3 jeneverbessen 1 blaadje witte gelatine 4 hertenbiefstukken 4 el olijfolie zet[...]
Bron: ah.nl