Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 47 recepten
Boeuf Bourgignon is Frans voor rund bereid in rode wijn, bij voorkeur een wijn uit de Bourgogne-streek, waar dit gerecht vandaan komt. Vroeger was het[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDe herfst lijkt z'n intrede te hebben gedaan, en ik begin weer langzaam te verlangen naar bijvoorbeeld stoofschotels en erwtensoep. Silvo heeft in het[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen De burgers: 500 gr lamsgehakt of kalkoen 1 uitje gesnipperd 3 el verse peterselie gesnipperd 2 t oregano 1 t komijn (djinten) ¾ t[...]
Bron: smulweb.nlSimpel, maar erg lekker. Ideaal voor etentjes! 4 schouderkarbonades, 2 uien, 300 ml tomatenketchup, 1 dl ketjap manis, 1 dl droge rode wijn, 2 tl gedroogde[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 6 1 (van 1.3 kilo) hele kip, huid verwijderd 1 citroen, doormidden gesneden 6 tenen gepelde knoflook, of meer naar smaak (apart te[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 2 kg rundergehakt, halve kilo gesnipperde ui, 12 eetlepels paneermeel, 1 rode peper, 2 tenen knoflook fijn, 1 eetlepel cajunkruiden, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Plm. 400 gram kipfilet Peper, zout Bloem 2 eetlepels olijfolie 1 blikje tomatenblokjes 1 kleine ui 2 teentjes knoflook ½ rode Spaanse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 gr mooie doorregen runderlappen 4 uien (in halve ringen) 1 groene paprika (blokjes) 1 rode paprika (blokjes) 3 teentjes knoflook (geperst)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 ui - 1 pakje spekblokjes - 1 bak kerstomaten - 800 gram tomaten pulp (passata) - teentje knoflook - 1 theelepel sambal - verse rozemarijn,[...]
Bron: smulweb.nlRunderstoofvlees uit de oven, slow cooked hoofdgerecht voor 6 personen Eigenlijk stoof ik mijn rundvlees al jaren gewoon op een sudderplaatje op het fornuis.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 8 1 fles Bourgondische rode wijn 330 ml olijfolie 330 ml ketjap 110 ml oestersaus 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1-2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nl2 kilo lamsbout met been ansjovis (gehalveerd) grote knoflookteentjes in vieren in lengte verdeeld sprietjes verse rozemarijn zout peper margarine en[...]
Bron: smulweb.nlIk had venkel en meestal eten we dat met vis, maar ik hoor altijd dat varken en venkel ook heerlijk zijn en ja dat klopt. Varkenshaas met venkel en pasta 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nl