Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 53 recepten
voor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 zak aardappelkroketjes (600 g, diepvries) 600 g winterpeen (zak 1 kg) 1 ui (gesnipperd) 3 el slasaus (fles 500 ml) 2 tl dragon 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 15 g koriander (bakje 15 g) 250 g winterpeen 300 g snelkookrijst 2 el zonnebloemolie 300 g kipgehakt 2 tl picadillo 400 g Mexicaanse[...]
Bron: ah.nlIk kreeg van de week eters en ik wou iets traditioneels maken maar ook een beetje vernieuwend zijn. Nu had ik een paar weken eerder een paar schattige[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlBoeuf Bourguignon, ook wel boeuf à la Bourguignonne, is een Frans gerecht op basis van rundvlees gestoofd in rode Bourgogne-wijn, champignons, uitjes, en[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlDe Caribbean....zucht... In het voorjaar waren mijn lief en ik op Curaçao. Wat een heerlijk eiland. Prachtig weer (ik heb het hier in Nederland standaard[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 300 g pandanrijst (pak 400 g, AH) 200 g winterpeen 1 struik paksoi 2 el olijfolie 1 schaal Hollandse rundergehaktballetjes (360 g) 1 bakje[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen * 300 ml rode wijn * 150 ml rode-wijnazijn * 2 laurierblaadjes * 4 kruidnagels * 1 ui, in stukken * 1 winterpeen (250 g), geschrapt en in[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 800g stoofvlees (sukadestuk) 300g spek (gezouten, bij voorkeur niet gerookt) 1 winterpeen 8 tenen knoflook 2 uien 500g pastinaak[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sukadevlees 3 tenen knoflook 1 middelgrote ui 1 winterpeen 1 selderiesteel 1 bos peterselie 4 takjes tijm 3 laurierblaadjes[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg riblappen 500 gram uien 3 dl rode wijn 3 dl vleesbouillon (gemaakt van 3 vleesbouillon tabletten) 250 gram kastanjechampignons 100 gram[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 750 g runderriblappen 375 ml volle rode wijn 3 tenen knoflook 200 g winterpeen 2 stengels bleekselderij 2 uien 2 el olijfolie 10 g boter 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g rib-runderlappen 2 el grove mosterd 50 g boter 2 tenen knoflook 2 winterpeen 1 knolselderij 1 vleesbouillontablet 1 fles bier (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 rode uien 6 el olijfolie 250 g winterpeen 4 tenen knoflook 3 stengels bleekselderij 250 g kastanjechampginons 40 g boter 1.2 kg[...]
Bron: ah.nl