Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 65 recepten
voor 4 personen 750 g kippenbouten 2 takjes tijm, blaadjes gerist 1 tl oregano 4 blaadjes salie 6 el olijfolie ½ -1 citroen, uitgeperst 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Kippenbouten Artisjok (blik) Sinaasappel Soepgroenten Bouillonblokje (paddestoelen) Amandelen Hulpmiddelen Slowcooker/ tajine/ romertopf[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 340 ml ketjap 340 ml water 180 ml azijn 3 eetlepels honing 1 1/2 eetlepel knoflook, fijngesneden 3 laurierblaadjes 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 6 kippenbouten zonder vel 1 eetlepel verse gember, fijngesneden 1 eetlepel knoflook, fijngesneden 1 eetlepel zwarte bonen saus[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 60 gram bloem 8 stukken kip met bot (zoals drumsticks en kippenbouten) 120 ml plantaardige olie 1 blik (300 gram) romige[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 2 kippenbouten om de kip te kruiden: kurkumapoeder fenegriekpoeder komijnpoeder paprikapoeder peper en zout uit de molen 1 ui, in ringen[...]
Bron: smulweb.nl250 gam tuttifrutti, 2 grote uien, 4 kippenbouten, 50 gram boter, 3 dl rode wijn Tutti frutti ca. 8 uur in 3 dl water weken. Uien snipperen. In braadpan boter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comKippendelen in kleiner delen verdeeld (ik had kippenbouten elk in 4 verdeeld) 1 t knoflookpoeder 2 t uienpoeder 2 t paprikapoeder zout zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg kipkarbonades, kippenbouten, kipbarbecuesticks o.d. 3 eetlepels citroensap 1 eetlepel zonnebloemolie 1/2 eetlepel zout 1/2 eetlepel vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen VOOR KIP: kippenvleugels op lid in tweeën verdeeld of kippenbouten elk in 4 delen verdeeld (als kippenbouten gebruikt worden moet jij[...]
Bron: smulweb.nlKippendelen in kleiner delen verdeeld (ik had kippenbouten elk in 4 verdeeld) 1 t knoflookpoeder 2 t uienpoeder 2 t paprikapoeder zout zwarte peper 50 ml[...]
Bron: smulweb.nlCoq au vin, met rode wijn, is een Franse klassieker. Deze Coq au Riesling is een lichtere versie van Nigel Slater. Komt uit zijn boek Real Food. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen hele biologische kip is haast nergens te koop Wij vinden een hele kip geroosterd in de oven op z’n tijd lekker. Ik ben wel eens bezig geweest om een[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit is een kipgerecht uit de oven. Neem voor dit gerecht flink grote bouten van een maïskip. De bouten worden eerst gemarineerd en vervolgens gebruiken we de[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlOmdat de oude Romeinen vonden dat de aromatische geur van venkel sterk op die van hooi leek, noemden ze het met een Latijns woord foenum, wat hooi betekent.[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nl