Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Als we jarig waren mochten we vroeger uitkiezen wat we wilden eten. Ik herinner me dat ik meestal voor paprika's gevuld met gehakt koos. Mijn zus koos vaak[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten een hand gemengde verse kruiden (zoals dille of bladpeterselie of bieslook, grof gehakt) 100 ml melk 600 g gehakt half-om-half 1 groot ei 75[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g aardappelen (kruimig, geschild) 1/2 knolselderij (geschild) 2 schaaltjes biefstuk (a 2 stuks) 1 pakje serranoham (80 g) 1 bekertje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen iets kruimig 2 kippenbouillontabletten 2 zakken soepgroenten (a 250 g) 1 schaal kipfilets ((320 g), in 8 stukken) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g vastkokende aardappelen 1 knolselderij 2 tenen knoflook 125 ml slagroom 100 g gruyère 4 hertenbiefstukken (dit product is alleen[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 knolselderij (van ca. 800 g) 2 eetlepels olijfolie 1 ui (gesnipperd) 50 g snelkook zilvervliesrijst 1 pot vleesfond (380 ml) 2 x 225 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 150 g vers volkoren broodkruim 1 eetl. venkelzaad 6 flinke takjes tijm 3 eetl. olijfolie 2 eetl. halfvolle melk 1¼ kg rosbief,[...]
Bron: allrecipes.nlPasen vandaag en traditioneel wordt dan lam geserveerd. Wel ik ben altijd al een buitenbeentje geweest en kies voor... eend! Eend en zoet gaan goed samen. En[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 4 personen 1 kg runderlappen 2 uien 100 g boter peper en zout 300 g knolselderij 300 g prei 200 ml vleesbouillon (van tablet of uit pot) 1 flesje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kg hachee vlees 2 kg schouderkarbonade 8 grote uien 1 knolselderij 3 grote winterwortelen 3 knoflooktenen 8 grote augurken 2 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten ½ pak bladspinazie ((diepvries, a 450 g), ontdooid) 3 sneetjes oud witbrood (ontkorst) 65 g pijnboompitten (geroosterde) 1 zakje verse[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen 1 lamsbout van 2,5 kg. 1 uitje in plakjes. garnering: een paar takjes verse rozemarijn. zout en versgemalen zwarte peper. Voor de saus: 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 g varkensrollade * 100 g boter of vloeibaar bakproduct * 2 rode uien, in smalle partjes * 1 winterwortel, in blokjes * 1 eetl. rozemarijn[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 ribeye steaks (2 schalen a 2 stuks) 1 ei 2 eetlepels wittewijnazijn 1 eetlepel dragon (potje 7 g) 125 g boter 3 eetlepels olijfolie zet[...]
Bron: ah.nl