Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
voor 4 personen TOMATENSAUS: 2 el. olijfolie, 2 tenen knoflook, fijn gehakt, 1 rode ui, fijngehakt, 2 x 400 g. blikken tomaten in blokjes, 250 ml. witte wijn,[...]
Bron: smulweb.nlIn Spanje en Latijns Amerika, worden gehaktballetjes Albondigas genoemd (afgeleid van het Arabische woord Albunduq (wat hazelnoot of klein rond object[...]
Bron: cucina-dimama.blogspot.nlIngrediënten 1 sneetje witbrood (korsten verwijderd) 4 eetlepels melk 500 g half-om-halfgehakt 1 ei 2 Taggia-olijven (fijngehakt) 75 g grano padano[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g champignons ¾ dl droge witte wijn 50 g boter of margarine 20 g bloem ½ l melk 2 teentjes knoflook 5 eetlepels groene pesto 5[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 dunne prei 1 ui 1½ teentje knoflook 2 kalfslapjes (Ã ca. 150 g) zout peper 1 eetlepel bloem 75 g roomboter 1 dl rode wijn 2[...]
Bron: ah.nlHet is schitterend buiten. September is zo'n mooie maand! Alles herneemt weer zijn gebruikelijke loop. Bij de Landwinkel Nieuw Slagmaat ontvangen ze hartelijk[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIk zag deze pie in het boek van Bourke Street Bakery en ik twijfelde wel, want wij zijn niet dol op aubergine, maar toch leek hij mij erg lekker. Ik heb het er[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlGisteren toch maar een pie gemaakt. Heerlijk! 3 kipfilets, gepocheerd in kippenbouillon 250 ml kookvocht 75 gram boter 2 preien, schoongemaakt en in ringen[...]
Bron: lizzyshoekje.blogspot.nlDe nieuwste Delicious heeft als thema Bistronomie. De bistrokeuken vindt zijn oorsprong in Frankrijk en met name in Parijs. Laten wij daar nou binnenkort een[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 700 g bloemige aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 350 g sperziebonen 1 el olijfolie, extra vergine 400 g varkensfilet,[...]
Bron: allrecipes.nlSlim koken voor een groot gezelschap Stoofschotels met vlees kunnen makkelijk één of twee dagen vooraf worden gemaakt. De volgende dag smaakt het zelfs beter![...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 6 echt dunne langwerpige runderlapjes (dikte van een schnitzel) Hier in Duitsland koop je deze lapjes als "Rindsrouladen" . plm. 12 dunne[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 kipfilets, in reepjes gesneden 240 ml kippenbouillon 120 ml droge witte wijn 1 ui, gesnipperd snufje zout snufje gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 gr varkensgehakt 400 gr rundergehakt 1 plakje gerookt spek, fijngehakt 2 kruidnagels knoflook, geperst handvol ijsbergsla of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Marinade 4 kipfilets het sap van 1 citroen 1 theelepel citroenconcentraat 1 theelepel paprikapoeder (of naar smaak) 2 theelepels[...]
Bron: allrecipes.nlGehaktballetjes met salie en citroen recept voor 4 personen Bron: Italy on my mind Voor de gehaktballetjes: 500 gr half om half- of rundergehakt 1 kleine ui,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl