Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 8 2 eetlepels plantaardige olie 500 gr lamsstoofvlees, in blokjes 500 ml runderbouillon 250 ml droge rode wijn 2 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlLamsfilet met zoete Aardappelpuree 4 lamsfilets 1500 gram zoete aardappelen (of gewone aardappelen) 500 gram sperziebonen 200 gram kastanjechampignons 1 rode[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOh my ... wat houd ik toch van zoete aardappel. Het staat voor mij gelijk aan comfort en maakt het daarom ultiem comfort food . Meestal rooster ik ze in de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlVan de afgelopen dagen had ik nog champignons, pastinaak en zoete aardappelen over. Met nog wat andere ingrediënten een heerlijk vegetarisch gerecht gemaakt.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Markthal in Rotterdam & goed vlees Inmiddels eet ik alweer zo’n 25 jaar biologisch vlees. Al zal dat bij een restaurant of bij vrienden of familie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlEr waren tijden dat ik regelmatig met schoonzusje kookte en dat de mannen dan aanschoven en de afwas deden. Omdat we dat al een hele tijd niet meer gedaan[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlDrie recepten combineren, vanavond het resultaat proeven ... voor 4 personen Ingrediënten (stoofvlees) - 2 kg stoofvlees (ik doe 1 kg varkens en 1 kg runds) -[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seDrie recepten combineren, vanavond het resultaat proeven ... voor 4 personen Ingrediënten (stoofvlees) - 2 kg stoofvlees (ik doe 1 kg varkens en 1 kg runds) -[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.sevoor 4 personen 1 kilo sucadelappen 1 ons Herz salami Anderhalf ons gerookt spek (blokjes) 1 blik tomaten 1 groot blikje tomatenpuree 3 paprika`s 5 uien 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr runderlappen, liefst met een randje vet 200 gr gedroogde pruimen 1 fles pilsner bier (300 ml) 1 eetlepel blokjes mager rookspek 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr runderlappen, liefst met een randje vet 200 gr gedroogde pruimen 1 fles pilsner bier (300 ml) 1 eetlepel blokjes mager rookspek 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Varkensribben: 1,5 kg platte varkensribben 5 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels gembersiroop 1 eetlepel zoete chillisaus 3 geperste tenen[...]
Bron: smulweb.nl